- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
lilmax #12321 üzenetére
Próbálj feszt emelni a gpu-n, 1.250-ig mehetsz ha engedi. Ott esélyesen menni fog a gyári órajelen is, ha gondolod. Ezt már csak az Asus gyári cuccával tudod, a neve nem ugrik be, esélyesen rajta van a cd-jén is, vagy a Sapphire TRIXX nevű progival.
Ha beviszek valamit a szervizbe, úgy is azt mondom, hogy tegnap romlott el és semmi köze hozzá, hogy így van vagy nincs, mert max csak felveszi a boltos amit mondasz neki, aztán postázza a szervizbe. Ott meg a 218 ezredik Top kariként kerül majd be, amit a szervizbe egy reflex mozdulattal bevágnak a polcra, mejd 2-3 hónap múlva visszaküldik ugyan úgy. úgy vannak vele, ha ennyi idő után végre visszakapod úgy fogsz örülni mint majom a farkának, és eszedbe se fog jutni megint visszaküldeni, hogy újabb 2 hónapig ne legyen vga-d, hanem maradsz a jól bevált downclock.nál. Vagy ha egy kicsit foglalkoznak vele rátolnak egy ref biost és visszaküldik úgy.
-
Alister71
nagyúr
válasz
lilmax #12310 üzenetére
A teljesítmény romlás 1-2 fps, jelentéktelen. Próbálgasd meddig bírja a GPU, ha 1100 MHz-en még elmegy, ami mondjuk esélyes, akkor ne vidd vissza, mert ülnek rajta megint 1 hónapot, és addig megint nincs vga-d. Baja amúgy nem lesz, szóval ha 3 évig használod is, menni fog rendesen.
Ugyan ez volt nekem korábban egy Asus 3870 TOP karival, az se ment gyárin, Rátoltam a sima, ugyan olyan alapverzió biosát és azzal használtam vagy 2 évig, minden gond nélkül. -
Alister71
nagyúr
válasz
lilmax #12304 üzenetére
Sajna ez egy tipikus hiba, ráadásul abból a fajtából amit elég nehéz bizonyítani. Én is nyúltam már bele ilyenbe és csere lett a vége.
Első körben írd már meg, hogy milyen órajeleken megy a vga.
Ha 1120 MHz-en megy a gpu, próbáld a CCC-ben 1000MHz-re állítani és úgy próbálni. Elég sok hibás Asus Top kering ami nem bírja a gyári órajelet és csak a downclock vagy a csere a megoldása. De ha visszavett órajellel üzemel, én nem vinném vissza megint egy 1 hónapos garanciáztatást vállalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest