- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
mate211 #3057 üzenetére
Egy DVI csatlakozós monitort nem tudsz kölcsönkérni?
Ilyen villogási problémák másnál is (pl nálam is) vannak különböző szituációkban, még az is lehet, hogy az átalakítónak semmi köze hozzá. Nekem pl csak 2D alatt csinálja, és driver frissítés ha nem is oldotta meg de sokat javított a helyzeten. Mellesleg a VGA analóg, a DVI digitális, nincs olyan kábel ami adapter nélkül meg tudná oldani.
-
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
mate211 #3030 üzenetére
Üdv!
Nekem is volt/van hasonló vízszintesen villogós problémám, ezért érdeklődöm, hogy nálad csak játékok alatt csinálta? Én úgy vettem észre, hogy csak 2D-ben villog, de már ott is csak q ritkán. 12.4-es driverrel gázabb volt, percenként 1-2 alkalommal ugrott egy picit a kép 1-2 vízszintes sávban, driver frissítés után azt hittem megszűnt, de csak jelentősen megritkult, meg nem szűnt. Ez a fraps felvétel jó ötlet, köszi érte, eljátszom én is, bár nálam a monitor DVI-n van, de ilyenkor ugye az ember megpróbál minél több dolgot kizárni.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
mate211 #2140 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha itt adod el mert valószínű hogy többért el tudod adni mint amennyiért a PCX-nél beszámolnák! A 7770-nel nem lesz gond a melegedéssel mert tényleg szinte alig melegszik! Szerintem is Sapphire-t vagy Asus-t válaszd és azok közül is a gyári OC változatot!
-
ViZion
félisten
válasz
mate211 #2138 üzenetére
...ha kitöltenéd az adatlapod, akkor tudnánk segíteni. Merthogy 4870-el már játszható a BF3, főleg a Te felbontásodon. Lehet, h a nagyobb VGA-t nem tudja kihajtani a géped.
Az a kari sajnos max. 15k-t ér, de van beárazós topik, ott megmondják.
7770 Sapphire, ASUS ajánlott, Giga valamit variált, ott voltak gondok, de ez sem mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest