- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #1605 üzenetére
Micsoda? A 7850-d nem 7870, hanem 7950-re tudod tuningolni? Ez meg hogy van? Ilyet én még nem láttam.
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1572 üzenetére
Tegnap este nem tudtam mert karbantartás volt itt PH-n.....de most csak hogy tisztán láss
A pofára esés garantált alapórajelen a kedvedért D11 + HQ pakk minden fullon
7770 Crossfire ezt tudja alapongondolom még mindig nem győztelek meg
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1597 üzenetére
Jó rendben cak hogy lásd 80mhz+ kell a gpu nak 150 a ram nak hogy produkálja a tuningolt 7850-ed eredményéttessék A lényeg mert nagyon elkanyarodtunk a témától ma
hogy 2*7770 1gb Crossfire alapon hidd el hozza 7870 és 7950 közötti rést
Ki mit csavar ki a kártyájából az más tészta
-
törölt tag
válasz
Azért kitesztelni két kártyát, hogy melyik meddig megy, igen is időigényes tud lenni. Szerintem több játékban verné agyon* a 2x7770 az egy szál 7850-t.
* a jelzőt azért használtam, mert vannak helyek, ahol a 7950-t is be-beéri. Maradva "értelmes" felbontáson, ami sokáig marad még, mint norma = 1920x1080 / 1920x1200.
Summázva 2db 7770 a 6970 fölött teljesít, ami 80 ezer körül ki is futott. És 15%-al lassabb, mint a 7950, ami 90 ezertől indul. Ennek a 85%-a 75 ezer (pont 2db 7770 ára). Ami annyit jelent, hogy bizonyos játékokban (nem kevésben, ha ilyen jó eredményt mutat a summa), még ennél is jobban teljesít (=jobb ár/érték arány), hiszen nem mindenhol tud duplázódni a teljesítmény (lásd summa). AMD-nél sem ülnek hülyék, de szerintem abszolút megéri 2db 7770-be invesztálni az említett felbontásokig. Főleg ha nincs egyben 70-90 ezred VGA-ra. Megveheted az egyiket és ha igényled, később könnyebben meg tudod venni a másikat.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Az 1200Mhz-et azért szerintem tudja majdnem mindegyik 7770 vagy tévedek?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Nem kérdés a 7850 tuningpotenciálja, de nem is ez volt a challenge lényege. Erre te bedobsz egy tuningolt eredményt a két gyári órajelen futó vga ellen.Aztán felhívod a figyelmét, hogy ne csaljon a crysis beállításokkal. Nc....
Tesztelj úgy, ahogy a gyárból kijött.Vagy fájna az igazság? -
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1593 üzenetére
Figyelj nekem tuningolgatni nincs se időm sem kedvem
3dmar11 el nem játszom az marad a pontvadászoknak! Alapórajeles tesztek a mérvadóak a többi az szerencse
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1591 üzenetére
Linkeltél egy szarrá húzott 7850 et... no akkor alapórajelen is plz
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1589 üzenetére
Leszedem azt csinálok képet kb 20perc
Igazából 12.7 az ami gyorsulást fog hozni beta val képhibáim vannak wow ban azt inkább kihagyom
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1581 üzenetére
Óhajodra feltelepítettem az AVP-t és mértem neked egyet alap órajelen
tessék
Linkeljetek egy Crysis 2 Hires packot és akkor csinálok tesztet arról is -
Silenzio
addikt
válasz
DroiDMester #1581 üzenetére
Jogos, de ha egyszer hibás a dx11 mód, miért nem lehet bojkottálni? Az említett moddal pl. a játék már "érdekes mód" nem számoltatja le a város alatti tenger tesszelációját. Nem ér ez meg ennyit? Én is jobb' szeretem a vanilla tesztelést, hiszen vonatkoztatási pont kell, vagy mi fene, de ha egyszer el van cseszve, mit lehet tenni?
Szerintem épp ettől nem lesz mérvadó a vanilla dx11 mód.
-
Cseneles
őstag
válasz
este 9 körül érek haza de a te kedvedért csinálok
csak szólok hogy átlag 50-60 fps ahol most tartok ultrán minden fullon
-
Silenzio
addikt
válasz
Tedd fel a MaldoHD patch-et, szebb lesz a játék és rögtön nem 16 fps-t kapsz, hanem legalább 30-at.
(#1550) DroiDMester: frászkarikát. Itt a ph-n is kapsz 30 környékén 7770-et. Hozzáteszel mégegyet, ha lemegy az ára 20-ra, és 50-ből lesz egy CF-ed. Valószínűleg gyorsabb a 7850-nél, nem kerül 75-be és annyit fogyaszt A KETTŐ együtt, mint egy G92-es 8800GT anno egyedül.
-
Cseneles
őstag
válasz
DroiDMester #1550 üzenetére
Asus, náluk a digitális vrm-eskártyával a GPU óra jelet a catalyst 1300 íg engedi ez 2-és revíziós kártya, stabilabb digitális feszültség stabilitás, jobb tuning potenciál. Nekem ilyen van, a referencia karik alapból 1200 így állíthatók
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #1558 üzenetére
Valahol olvastam egy optimalizációs BF3 irományt. Bizony főleg a Mesh Quality a felelős azért, hogy mennyire hamar veszed észre az ellent a távolban.
Gari ügyben viszont jól szóltál.
-
törölt tag
válasz
- Ott van feljebb, hogy BF3-ban a 7770CF 2x olyan gyors, mint egy darab. Akkor hol itt a pénzkidobás?
- Ha a Sapphire olyan király, miért csak 2 garanciás? -
TTomax
félisten
válasz
Ne haragudj,de a BF3-ról elég egyedi képed van ami nem fedi a valóságot... ha megengeded korrigálnám...
A látótávolságod bizony maxon van.... ezért a "mesh quality" felel a menüben...ez határozza meg mennyi poligonból álljon a távoli objektum... gyakorlatilag itt mindenki ugyanolyan messze lát,csak hát hogy a messzeségben az adott objektum mennyi poligonból áll az nem mindegy.
Továbbá ha jól látom akkor a lőtt kép az single playerböl van ahol nem ugyanaz a motor dolgozik mint a multiban,tehát a képen látható vram foglalás akár a másfélszerese is lehet annak amit ott látunk... azért is írtam hogy "lehet",mert amivel méred az is csak kb saccolja,ugyanis nincs olyan program jelenleg amivel megbízhatóan lehetne mérni .Ez az egészet megfűszerezném még azzal,hogy egyre több olyan motor van,ahol gyakorlatilag beleszólásod sincs abba,hogy mennyit használjon hiszen automatikusan paraméterez,kérdés nélkül.
Szóval ez az egész történet kezd átmenni lutriba ahol csak saccolgatunk...
Az biztos,hogy a 2G Vram FHD esetén szűrökkel még egy darabig elég lesz,mert ha nem akkor kukázni lehetne egy rakat Nv,és AMD kártyát,extrém esetekben fog kelleni több....értelem szerűen 2Gb vram alatt én már új VGA-t nem vennék ilyen felbontásra,ebben igazad van. -
Atesz1978
senior tag
válasz
DroiDMester #1533 üzenetére
Aki kisebb felbontáson játszik 1440x900 vagy az alatt és számít neki a fogyasztás annak elég a 7770 is! A 15 fok hőmérséklet minusz se elhanyagolható szempont!
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #1533 üzenetére
De, az egyetlen.
Nem kötnek le a játékok hosszú távon. Itt a rövid magyarázat.szerk: a Users-ben kell levásárolnom 35k-t. Nagyon többet nem akarok ráfizezni (7770 vapor 42k). Aqua-ba lenne sapphire 6870 42k körül, vagy Hardverker-ben asus 6870 45k-ért. De nekem Users-ben kell vennem. Ha sima 7770-t veszek náluk mondjuk 38k-ért, akkor azon a venti nem lesz elég halk.
-
KAMELOT
titán
válasz
DroiDMester #1523 üzenetére
Hát ez tényleg felesleges. HD7850-el jobban jár a tulaj.
-
anderledani
őstag
válasz
DroiDMester #1449 üzenetére
Félreértettél én a Gigabyte 7750OC (880mhz) és a
Sapphire 7770OC (1150mhz)
között vacillálok de inkább a Sapphire 7770 mellett fogok dönteni szerintem.
Giga 7770OC-ről szó sem volt.
De az is lehet hogy te elírtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest