- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
szente80 #430 üzenetére
Attol fugg mekkora szobaban hasznalod. En nagyon rosszat vartam az elozetes hirek alapjan, aztan mivel eleg nagy a nappali amiben hasznalom a 2db kartya meg terheles alatt sem annyira eszementul elviselhetetlen. Nem mondom hangos, de volt mar ilyen zajos kartyam szoval nem kirivo eset. En ugy dontottem hogy nem teszek vizet rajuk....
Viszont CrossFireX-ben ugy nez ki a BF3 nagyon szarul megy, 1 kartya okes, habar az nem visz el rendesen 3 monitort.... 2 kartya meg meg rosszabb 3 monitoron... szoval AMD/ATI driverekkel megint lehet kuzdeni...
-
kozi71
senior tag
válasz
szente80 #428 üzenetére
Nekem a 4890-hez képest halkabbnak tűnik alapjáraton. Aztán mikor bemelegszik néha felpörög. Ott már hangosabb. Játék közben azért el lehet felejteni a zajt, mert úgysem arra koncentrálsz. Én sem bántam meg. Csak jó lenne már ha végre ismét a gépemben lenne nem a szervizben.
-
Góliát
őstag
válasz
szente80 #428 üzenetére
Alapon nem gond. Amint Terhelve lesz a venti felpörög, de ez teljesen természetes.
Vegyünk egy példát:
BF3, béta. A ventit 55°%-re tekertem manuálisan. Igy a hőfokok még nem mentek 90 fölé és még a hang is elviselheő.
Persze tekerhetsz a ventiken még, de akkor készítsd a fejhallgatót és a közeledben nem maradnak meg. -
zack
nagyúr
válasz
szente80 #308 üzenetére
Koszi az infot. Ra fogok kerdezni ill. hogy csatlakozott e mas gyarto ehhez a szamomra erthetetlen korlatozott garancia kibovitesehez. Nem kizart hogy ezert lesz 6950 CF-em. Nehogy mar meg en tegyek szivesseget hogy 6990-et hasznalok.
A gyari OC-t ok raktak ra, akkor vallaljak a feleloseget azert amit osszeraktak 100%-ban. 150k kornyeken ez nem az "elvarhato" szint hanem a "kotelezo". -
VateRicsi
aktív tag
válasz
szente80 #285 üzenetére
A vitát jó értelemben véve írtam. Egy fórum azért van, hogy értelmes emberek megvitassák a nézeteiket. Remélem Whit3Rav3n kolléga is így gondolja. Az már egészen más, hogy amikor el akartam adni a 700-as tápomat, akkor a hirdetésemben is meg akartak győzni hogy nem kell eladnom, mert jó az nekem.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
szente80 #275 üzenetére
Szia!
Személyes tapasztalatom szerint (3 táppal próbáltam) OC módban kell a 850-es a stabil működéshez. Elképzelhető hogy elmenne a TX750-nel, de nekem egy 800-as FSP-vel teljesítmény alatt néha leállt az egész gép. Biztosabb ha a 850-est veszed és jobb is ha van egy kis tartalék kraft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest