- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Hali.
Most vizeztem be az alaplapot és a procit is.
A baj az, hogy megemelem a kártya órajelét 950-re, akkor megint leál a 11.12catalyst és újraindul. Ezt ismételgeti 15 másodpercenként.
Eddig nem volt semmi baj. A procit felhúztam 4 Ghz-re és a RAM-o 1600 Mhz, csak ennyi változott.
Power csuszka is +20% on. Most ezzel kinlódok és nem vágom, hogy mi lehet. -
Góliát
őstag
Nálam 11.12 korrekt.
-
Góliát
őstag
Én lenni naon újonc.
Valaki árulja el mit állítsak be, hogy jó legyen. Nálam sincs engedélyezve a tripla buff.
Tisztelettel GÓliát. -
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #520 üzenetére
Nálam ugyan ez van, a 11.11-t most eltalálták nagyon.
BF3 szereti. -
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #508 üzenetére
Hát a teljesítmény tartalék miatt.
Írok egy példát miért ezt a beállítást találtam a legjobbnak.
BF3 alatt, 70-80 fps van a mostani beállításssal. Amint visszaveszem alapra, akkor a játék alatt néha belassul a folyamat. (Max beállításnál) Akkor következett be, mikor a BF3-ban zomoltam a tankos géppityuval.
Muszály volt kicsit húzni és voala minden folyik, mint a sörike, amit éppen nyeldesek lefelé.
A három monitoros megoldásnál, kötelező a tuning. Tervben van ez is. Eben az esetben már megcibálnám a GPU-k száját. -
Góliát
őstag
válasz
gombcomp #505 üzenetére
Azért ez nem elhanyagolható szempont. Érdemes bepasztázni, nekem MX2 van. Mondjuk vizezve már megint más tészta.
Visszavettem a GPU-kat 930 Mhz-re és a Ramokat 1250-re, mert nem tudom kihasználni a brutális teljesítményt. BF3 ultrán 1920-1080 felbontásnál 70-80 fps-t produkál. -
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #474 üzenetére
Melyik Catalyst használod?
-
Góliát
őstag
Valakinek ötlet, mert a Catalystban, ha tuningolom a kártyát 950 Mhz-re és Ramot1300Mhz-re, akkor 5 percen belül fekete képernyő fogad. Amennyiben visszaáll, akkor driverhibát ír ki. Sokszor csak a restartgomb segít.
Jelenleg ami stabil, az a 930Mhz és Ram 1250Mhz.
Nagyon szépen köszönöm. -
Góliát
őstag
-
Góliát
őstag
VGA behűtve és nem megy 40 fok fölé.
-
Góliát
őstag
válasz
szente80 #428 üzenetére
Alapon nem gond. Amint Terhelve lesz a venti felpörög, de ez teljesen természetes.
Vegyünk egy példát:
BF3, béta. A ventit 55°%-re tekertem manuálisan. Igy a hőfokok még nem mentek 90 fölé és még a hang is elviselheő.
Persze tekerhetsz a ventiken még, de akkor készítsd a fejhallgatót és a közeledben nem maradnak meg. -
Góliát
őstag
válasz
whiteman0524 #416 üzenetére
Nekem a karim, nagyon jól szerepelt a BETA alatt. Kellemes meglepetés.
A ventik 55 %-on még elviselhetőek, de engem zavart. Még a Roccat Kaven keresztül is.
Ezért lesz víz a 6990-ben, ami nemsokára kész lesz. -
Góliát
őstag
A ludas én voltam, mert a Driver Checker progival próbáltam elősször. Mondanom sem kell, hogy nem törölt le semmit. lepucoltam rendesen, de most a Driver Sweeper segítségével + registry kitakarítva, és felment megit a 11.8. Most már jobb, de BO alatt mintha szakadozna a kép amikor futok. Még megpróbálom az órajel emelést!
-
Góliát
őstag
Feltelepült a 11.8-as catalyst és utána újraindítottam. csakhogy villogó és szürke kép fogadott. Nem értem. Most már teljesen eltünt ez a jelenség, de a minősítés 7,2-ről 6,0-ra romlott. A játékok sem olyanok amilyennel lennie kellene. Talán újból kellene kezdenem?
-
Góliát
őstag
Boldog tulajdonosa lettem a mai napon ennek a kártyának. Mielőtt neki állnék beszerelni, mi lenne a teendő. Most egy 5870-es van bent.
Sry, de nem vágom ezt a részét. -
Góliát
őstag
Sziasztok. Most rendeltem egy ilyen kártyát és remélem, hogy minden okés lesz.
Azért kérnék egy kis biztató szavakat a jó döntésre. Köszi. -
Góliát
őstag
Sziasztok. Kérdezném a kedves tulajokat, hogy érdemes erre a kártyára váltani az 5870-ről? Elsősorban játék lenne a főszerepben. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest