- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
deadwing #1106 üzenetére
Nem monitoron használom, csak HDMI bemenet van a TV-n. Csak ez a megoldás volt jó.
Nem is igazán értem mi az a aktív adapter. Semmi olyan nem volt a dobozban amihez dugasztáp kellene. Talán háromféle átalakító volt csak, de lehet tévedek, nem otthon vagyok most, nem tudom megnézni.
Én is Ebay-en rendeltem, egy hét alatt meg volt. -
kozi71
senior tag
válasz
szente80 #1102 üzenetére
Amit adnak a dobozban, az nekem négy nap alatt tönkre ment. Melegszik nagyon.
Inkább vegyél egy olyat ami teljes kábel, nem átalakítós cucc. Tehát egyik végén minidisplay, másik végén HDMI. Érdemes meglesni Apple madzagokat. [link]
Lassan egy éve használok ilyet, vagy hasonlót nem pont ezt amit linkeltem. Nem tudom már melyiknél kereskedőnél rendeltem, de lekopogom eddig jól működik. Az biztos Angliából jött, egy sima postai bélelt borítékban. Szintén melegszik, de gondolom jobban össze van rakva mint a dobozba rakott átalakító. Hang is tökéletesen megy a TV-n vele. Csak telepíteni kell hozzá a catalyst-ban lévő hang drivert. -
kozi71
senior tag
válasz
szente80 #428 üzenetére
Nekem a 4890-hez képest halkabbnak tűnik alapjáraton. Aztán mikor bemelegszik néha felpörög. Ott már hangosabb. Játék közben azért el lehet felejteni a zajt, mert úgysem arra koncentrálsz. Én sem bántam meg. Csak jó lenne már ha végre ismét a gépemben lenne nem a szervizben.
-
kozi71
senior tag
-
kozi71
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Tegnap éppen ezt a fórumot olvasgattam mikor minden előzetes tünet nélkül eltűnt a kép a TV-mről. A TV (fullHD) kiírta az érkező jel nem megfelelő. Újraindítottam a PC-t. De már az alaplapi BIOS adatoknál zöld és zavaros a kép. Mintha valami extrém felbontásra váltott volna a kártya és úgy maradt volna. Mikor eljut a Win7 betöltéséhez már meg is szűnik a kép teljesen, és megint a TV érdeklődik mit dugtam én bele. A videokártya Asus 6990. Nem volt húzva, átkapcsolva sem a kapcsoló. Csak beleraktam dobozból kivéve a gépbe úgy három hete. Catalyst sem volt húzva. Mitől purcant ki mégis? A ház szellőzése jó. Még csak nem is egy játék közben csinálta. Kipróbáltam a HDMI kábelt más eszközzel, ott tökéletesen működik. A kártya mind a négy mini display portját próbáltam de ugyan ez a hibajelenség. Van valami szoftveres reset a kártyához? Vagy csomagoljam, és irány a szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest