- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Nekem működik. Kb 40%nál már pörög 1500 körűl.
Szerintem régebbi bios van fent azért nem emeli rendesen.
És ha nem használod 3d-re csak netezel mondjuk akkor úgy mennyi a hőfoka a kártyának? Csak mert én kicsit soknak találom az enyém hőfokát alapba az Asus DC-hez képest. És így hogy belőtted a venti fordulatot így játékoknál mennyi max a hőfok?
-
Repsol600
addikt
Helló.
Ma vettem meg a kártyát és ezen jelenleg egy Ilyen hűtő van rajta és 2 db 9cm venti ami alaplapra van kötve, szal nem tudom hogy vezérel a bios. Így még húzva se megy 50 fok fölé. De lehet most visszarakom a tuninghűtő gyári ventijeit ezeket a kártya bios vezérli vagy a komplett gyári hűtést visszarakom megnézni hogy muzsikál
. Ha nem lessz megfelelő akkor átírom a biost és ha kell szívesen átkűldöm neked is.
Tudod hogy kell biost rárakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest