- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodo753
tag
válasz
errorcode06 #30051 üzenetére
Ahogy én néztem minden úgy van ahogy kéne,pasztát is kentem mindig amikor szétszedtem(persze az előző letörlése után),szépen el is oszlott mindig.Idáig a twin turbo pro volt rajta,azzal jól működött,csak ott meg a vrm volt meleg.
Minden más hőfok rendben van,de amikor a gpu 60 fokos ez a temp 2 már 80.
Azt reméltem valaki tudja pontosan hogy ezt hol méri a kártya és így jobban meg tudnám határozni a hiba helyét.
Szerk.: De lehet hogy inkább nyomok a gpu-ra kicsit több pasztát,lehet az segít. -
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30048 üzenetére
Na, szuper, örülök! Akkor már mindkettőtöknek meggyógyult!
Már megérte az időt leírogatni. -
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30044 üzenetére
Én egy csavart beletörtem, mert hamarabb nyalódott bele a csavar feje, minthogy megmozdult volna. Írtam is, hogy megfelelő méretű csvarhúzóra feltétlen szükség van. Bár én anno úgy voltam vele, biztos én vagyok béna, de ezekszerint másoknál is ilyen. Az a szerencse, hogy csak a műanyag tetőt tartó csavarok ilyen vackok.
Összeszerelésnél kaptak icipici kis csapágyzsírt, úgy ki lehet már szedni őket viszonylag könnyen. -
Tornado85
tag
válasz
errorcode06 #30044 üzenetére
Én azt a 3 kis csillag játszottam,a kártya legszélén(persze ez a sapphire gyári refi)! Alig tudtam szétszedni órás csavarhúzóval tudtam kinyitni(lapos fejjel) ,de rá kellett feszülnöm rendesen már szentségeltem előtte!Meg vigyázni nehogy elnyalja!
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #30043 üzenetére
Nos, van 3 kis csavar amivel konkrétan nem tudok mit kezdeni, ugyanis nem akarom őket tönkretenni.
Valami 5let? -
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30021 üzenetére
Akkor marad a fokozott óvatosság.
-
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30017 üzenetére
Elvileg jó, de ennyiből nem tudom, vezető fajta-e, de gondolom rá van írva.
Ha vezető, az se egetverő probléma, csak akkor nagyon óvatosan kell alkalmazni, ne jusson belőle csak oda, ahol szükség van rá, nehogy rövidrezárjon pár felületszerelt alkatrészt. -
Tornado85
tag
válasz
errorcode06 #30017 üzenetére
Én ipari hűtőpasztával fogom bekenni ,mondjuk alatta ezüstszemcsés volt,de jó lesz az is!
-
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30013 üzenetére
Nem vagyok egy gépész-guru, de elvileg amit mutatsz tökéletes a feladatra.
Amit én kentem rá is lítium bázisú, EP adalékos.És még annyit érdemes előkészülni, hogy érdemes ilyenkor új hővezetőpasztát is felkenni a GPU-ra, lehetőleg olyat, ami nem vezető anyagú.
-
HSM
félisten
válasz
errorcode06 #30001 üzenetére
Szétszedni viszonylag egyszerű, a hővezető padokra kell vigyázni, és megfelelő csavarhúzókészet sem árt, különben csak szétbarmolod a csavart. Ezután hozzáférsz a ventihez, ki tudod szedni, és ha olyannal szerelték a te karidat is, mint a legtöbb referenciahűtős 5800-ast, akkor szét tudod szedni a ventijét.
Itt egy videó, hogy lehet szétszedni [link], nekem az a fekete fajta volt a kártyámon, ott úgy szeded szét, hogy egy műanyag alátétet kell leszedni hátul a tengelyről, amit megmutat, és utána szétszedni. Ha szétszedted, a csúszócsapágy házába és a tengelyre teszel némi csapágyzsírt (kb. 1000 forintos tétel egy tégely) és már működik is szuperül a ventid.
Baj akkor van, ha a videóban látható (piros), golyóscsapágyas hűtésed van, ott szerintem nem használ ez a megoldás, csak a csapágycsere.
Nekem is zörögni kezdett egy kb. fél éve, bő 2 évesen a Giga ref 5850-em, kapott aztán egy nagyadag jóféle lítiumbázisú csapágyzsírt, azóta halkabb, mint újkorában. -
Tornado85
tag
válasz
Szia!Látom egy cipőben járunk!
-
Repsol600
addikt
válasz
Szerintem könnyű lecserélni semmi nehézség nincs benne. Rámegy persze akármelyik ref hűtés, viszont akkor már valami jobbat vennék rá (Zalman VF3000, Gelid Icy Vision stb.) Ezek sokkal csendesebbek és jobban hűtenek.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
errorcode06 #7911 üzenetére
IHivatalosan softveres probléma, de ha végig olvasod ezt[link] a tropikot akkor találsz olyan embereket akiknek nem a hotfix segített a problémán.
-
beers
addikt
válasz
errorcode06 #7923 üzenetére
Ha 55-nél többe kerül, akkor nem fogják venni szerintem!
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz
errorcode06 #7916 üzenetére
Szerintem is az a gond bár elég korán mert csak 2 hónapos...
A referencia kártyák eléggé zártak és igy szerintem a hőt leginkább hátúl nyomják ki...
A Vapor-x viszont eléggé nyitott nemtudom a melegből igy mennyi távozik a gépből és mennyi marad... -
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #7916 üzenetére
Na jólvan, mentem gyűrni a vga-t
(Crysis)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
errorcode06 #7911 üzenetére
A gond szoftveres. Rakd fel a hotfixet, ami megszünteti a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest