- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tornado85 #30031 üzenetére
A gap helyett pasztával vigyázz! Ugyanis a gap helykitöltő feladatú, tehát ha pasztát raksz helyébe, nem lesz összenyomóerő, tehát nem lesz az adott alkatrsz hűtése megfelelő! Nagyon könnyen ki lehet így nyírni a karit! Persze, ha a gapra rá ment a paszta csak segítségnek, akkor nem szóltam.
Örülök, hogy sikerült megcsinálni! Hogyan kell eljárni egy ilyen csapágy kenésénél, hogy jó legyen? -
Tornado85
tag
válasz
Tornado85 #30030 üzenetére
No a venti zajtalan
Elvittem ismerősömhöz kapott finom csapágyzsírt,nem volt kopott a csapágy!Viszont ha csapágy rossz lett volna ,szinte biztos ,hogy nem tudtam volna szerezni másik csapágyat!Megkapta a kenőanyagot a csapágy és tökéleteres!Remélem egy év múlva is az lesz
Átpasztáztam a karit is hőmérsékletben -5 c' egyik gap kicsit rossz volt oda is kapott pasztát!Kb ennyi!
-
HSM
félisten
válasz
Tornado85 #30011 üzenetére
A videóban lévő piroson nincs zéger (most beugrott, hogy így hívják, amit én kis műanyag biztosítónak neveztem), hanem egy fémdarabot találsz a ragasztó alatt. A nálam járt két "ati" ventiből az egyik golyóscsapágyas/zégeres volt, a másik, ami az 5850-ben volt (illetve van egy 5870 komplett hűtőm abban is ilyen, igaz, szintén csapágyas ventivel) az pedig szintén műanyag zégeres, csak az csúszócsapágyas (marketingnevén hidraulikus csapágyas) a ragacs alatt.
Nálam is ez volt, kis nyomkodásra (nem kellett erősebb) hol jobb lett, hol rosszabb, de egy idő után már ez se segített.
A venti és a hát között nekem is alig van hely, de beszerelve nem ér hozzá.Amúgy sikerül valahol belevaló ventit találnod? Én még sehol se találtam pont belevalót...
-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest