- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06 #30044 üzenetére
Én azt a 3 kis csillag játszottam,a kártya legszélén(persze ez a sapphire gyári refi)! Alig tudtam szétszedni órás csavarhúzóval tudtam kinyitni(lapos fejjel) ,de rá kellett feszülnöm rendesen már szentségeltem előtte!Meg vigyázni nehogy elnyalja!
-
Tornado85
tag
válasz
Tornado85 #30030 üzenetére
No a venti zajtalan
Elvittem ismerősömhöz kapott finom csapágyzsírt,nem volt kopott a csapágy!Viszont ha csapágy rossz lett volna ,szinte biztos ,hogy nem tudtam volna szerezni másik csapágyat!Megkapta a kenőanyagot a csapágy és tökéleteres!Remélem egy év múlva is az lesz
Átpasztáztam a karit is hőmérsékletben -5 c' egyik gap kicsit rossz volt oda is kapott pasztát!Kb ennyi!
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06 #30017 üzenetére
Én ipari hűtőpasztával fogom bekenni ,mondjuk alatta ezüstszemcsés volt,de jó lesz az is!
-
Tornado85
tag
Pont belevalót nem (drága lenne külföldről)olyan 50 dodó szállítással sorozatszámra viszont a 0,8 amperese helyett 0,94 A lesz !nézegettem fórumokon hogy több cég is gyártja ezt a típusú ventit Foxxcon First-D és NTK ,tesztekben eltérés köztük annyi ,hogy halkabb az egyik fajta ,-40 rpm-mel kevesebbet forog alapon viszont maximumon +100 rpm mel többet!
-
Tornado85
tag
a ragasztó alatt nincs zéger?,gépbe van a csoda megnyomkodtam a ventilapátot erőből,most kicsit csendesebb,amúgy van egy kis radiális lógása kb 1 mm !12 V 0,8 a es moci ,maximum kap egy újat,de az 12V 0,94 A elvben menni fog gyakorlatban erősebb mint amivel szerelték,amúgy ,amikor hoztam haza a kártyát itthon a kezembe megforgattam ,olyat csattant a venti a házhoz ,hozzáütközött!
-
Tornado85
tag
Én is épp ehhez keresek megoldást ,nekem a piros hűtőm van !búg mint a nyavaja ,de nekem em kellett 3 csavarhúzóval lefeszíteni a tengelyről a ventit ,mivel magától ki be ugrál ,lehet ez a baj!Mondjuk nem szedtem le csak csodálkoztam ,hogy magától mozog!Valszeg ,akkor ki van kopva a műanyag házam
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06 #30001 üzenetére
Szia!Látom egy cipőben járunk!
-
Tornado85
tag
Sziasztok !Szert tettem egy Sapphire 5870 ref kártyára ,sajna a ventije búg,szanaszét szedtem radiális kopása van a ventiben ,a hangja ami engem zavar!Ha lenne valakinek elfekvőben gyári hűtője ,azt átvenném tőle!Akinek lenne és megválna tőle (persze nem ingyen),kérem dobjon egy privit! !Üdv
eti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest