Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #30043 üzenetére
Nos, van 3 kis csavar amivel konkrétan nem tudok mit kezdeni, ugyanis nem akarom őket tönkretenni.
Valami 5let? -
errorcode06
őstag
Nos, szétszedésnél tartok, de valahogy nem akar sikerülni.
Tudnátok linkelni valami szájbarágós tutorialt? :-) -
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Tönkrement a hűtés az EAH5870/G/2DIS/1GD5 kártyámon.
(csörög, zúg, mintha csapágyas lenne, mindenesetre a kártya képet még ad, de nem akarom huzamosabb ideig használni most)Első kérdésem az lenne mennyire egyszerű/bonyolult lecserélni a hűtést rajta? (még nem csináltam ilyet)
Kettedik kérdésem pedig, hogy erre a karira, rámenne-e ennek a hűtése?
Harmadik: esetleg van-e valakinek ilyen hűtése eladó? -
errorcode06
őstag
-
errorcode06
őstag
Na most megnéztem az árfolyamokat és kiderült hogy 239$ kb 48k huf, így az 55k-s magyar beszerzési ár valóban reálisnak tünik. Bár én akkor sem választanám ezt a karit, inkább még összeszednék valahonnan 10k-t, és 5850-et vennék.
Bár amikorra megjelenik, nagy valószínűséggel megjelennek az új nvidiák is (cry), így lehet hogy lenyomják picit az árakat, és az 5850is 60k alá kerül !
TTomax
(#7917) MrCsiT válasza beers (#7914) üzenetére
MrCsiT
..bár mindenben egyetértek veled, legközelebb ne a Mobility kártya adatait nézd -
errorcode06
őstag
válasz
sz.zoli25 #7915 üzenetére
Egyébként valószinű hogy addig berreg amíg be nem melegszik (vagy ütögeted, de ezt ink nem javaslom), úgyhogy vidd vissza a boltba, és cseréltesd ki. Ne várd meg míg teljesen megadja magát.
Pici off : Úgy hallottam, hogy a 6magos intel, 1000 dolcsi környékén lesz
beers, ez így van, viszont eleve 240$ több mint 55k huf, bár nem néztem a mostani árfolyamokat...
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #7916 üzenetére
Na jólvan, mentem gyűrni a vga-t
(Crysis)
-
errorcode06
őstag
Még valami !
Gyártók tekintetében ugye tök8 hogy meik karit választom ?(giga,xfx,zafír,asus)
Mind referencia kártya ugye, nem változtattak semmit rajta ? (pl a hűtésen) - tudom h van vaporx-es zafír, de ettől eltekintve mindegyik karin ugyanaz a hűtés van ?Az asus+xfx-nél pedig a márkát kell megfizetni...
sz.zoli25 : lehet hogy csapágyas a venti
- bár nem tudom h milyen csapágyazás van neki. Valaki esetleg ? Sikló, gördülő ?
-
errorcode06
őstag
válasz
Robi BALBOA #7910 üzenetére
Ezekről a "tényezőkről" hol olvashatok bővebben ? - a fentebb olvasott dx9 és dx6 (Dungeon Keeper 2) gondok nekem nem jöttek elő
, bár jelenleg az alap drivert használom...
Egyébként valamiféle hivatalos indoklás féleségre gondoltam.Mind1, letöltöttem a hotfix-et, bár csak akkor fogom felpakolni ha előbúlyik a "trükköskékhalál"
-
errorcode06
őstag
Szevasztok !
Ha 1 hónap alatt nem jött elő a "szürke halál" probléma, még előfordulhat h beüt a krach, vagy ez általában rögtön kiderül ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest