- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodo753
tag
Megint szétszedtem és most észrevettem hogy a fém keret alá ami a bordát szorítja rá kisebb gumikat tettem mint amiket elhagytam(azt hiszem ezt kihagytam
).Most jó vastagok vannak alatta így terhelésnél már csak 6 fok eltérés van,ami akkor még megfelel.
Ezek szerint érdemes volt vele foglalkozni. -
bodo753
tag
válasz
errorcode06 #30051 üzenetére
Ahogy én néztem minden úgy van ahogy kéne,pasztát is kentem mindig amikor szétszedtem(persze az előző letörlése után),szépen el is oszlott mindig.Idáig a twin turbo pro volt rajta,azzal jól működött,csak ott meg a vrm volt meleg.
Minden más hőfok rendben van,de amikor a gpu 60 fokos ez a temp 2 már 80.
Azt reméltem valaki tudja pontosan hogy ezt hol méri a kártya és így jobban meg tudnám határozni a hiba helyét.
Szerk.: De lehet hogy inkább nyomok a gpu-ra kicsit több pasztát,lehet az segít. -
bodo753
tag
Hello!
Amit itt leírtál az nekem is segített,köszönöm.
De viszont most az lett a problémám,hogy a Gpu-z szerint a GPU Temp 2 terhelve kb. 20 fokkal melegebb mint az 1 vagy a 3,és ha jól tudom együtt kéne mozogniuk.Már vagy 3 szor szétszedtem,de nem tudtam rájönni mi a hiba,ha tudsz kérlek segíts. -
bodo753
tag
-
bodo753
tag
Üdv mindennkinek!
2 kérdésem lenne a Gigabyte gv-r585oc-1gd-mell kapcsolatban:
-Lehet-e valahogy feszt emelni benne?
-alapon 45%-on(~2500rpm) pörög,ezt ha leveszem 20%-ra akkor sem változik,viszont 70%-tól már gyórsul.Szóval ezt lehet-e lassítni? -
bodo753
tag
Biztos már volt róla szó,de nem szeretnék 10 ezer oldalt visszaolvasni.
Szóval a HD 5850+AC L2 pro pároshoz mit szóltok? -
bodo753
tag
Heló mindenlinek!
Van egy Ati HD5850-em és szeretnék rá másik hűtést(nem ac-t és hasonlót),ha lehet,és van valakinek akkor pl egy vapor-x-et.
Ezzel kapcsolatba lenne két kérdésem:
-Rá lehetne-e teljesen rakni,esetleg kell-e mellé ramsüniket venni?
-És ha van valakinek eladná-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest