- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
-
petrusz82
aktív tag
válasz
daneeeeee #11740 üzenetére
Sajnos ezzel a játékkal sokunknak van baja. Én már mindent próbáltam, mégis folyamatosan szaggat. Csak és kizárólag ebben a játékban tapasztalom ezt, még abszulute minimum beállítások esetén is! Esetleg próbáld feltenni a 10.6-os béta drivert, hátha abban már javították a dolgot. Én 10.5 bétával próbáltam, szintén szaggatott. Jelenleg inkább nem játszom vele.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
daneeeeee #11715 üzenetére
Nézd meg afterburnerrel vagy gpuzvel hány százalékig tolja fel a ventit max játék közben.
Ha megvan akkor afterburner segítségével állítsd át a ventiprofilt mondjuk 45fok alatt menjen alapjáraton felette pedig a kimért maxon kezdjen és úgy tovább.
Vannak egyes catalystok amiknek nem tökéletes a monitorozó része és be be akad az fps amikor ventifordulatot emel. Ezért van az, hogy game elején sűrűbben ránt mert emelgeti a venti fordulatát majd ahogy beáll egy értékre úgy kezd szűnni a dolog. -
Giot
addikt
válasz
daneeeeee #11715 üzenetére
Ez amit írsz terhelés függő vagy random előjön és köze sincs ahhoz hogy mit kell leképeznie a kártyának? Mert ha mondjuk hirtelen 1xerre van több robbanás meg ilyesmik meglassulhat a kártya hiszen sok mindent kell számolnia, ezen nincs semmi különös.
Vagy a másik lehetőség a laggolás amit már kiveséztünk elég alaposan itt a fórumban. Ez a akár konfigfüggő is lehet, de legtöbb esetben az ujabb driverek megoldják a gondot. Igaz azzal meg nagyon mellé lehet nyúlni. Én pld még mindig a 10.3a-t használom.
Na sok sikert a nyomozásban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest