- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah #16527 üzenetére
Én azért próbálkoznék tuningolatlan procival/rammal/VGA-val is.... Illetve az energiatakarékos funkciók (alaplapiak) kikapcsolásával....
-
Karex
senior tag
válasz
yodamastah #16527 üzenetére
Hmm...
Szóval nálad csak grey hiba? Én úgy vettem észre, hogy mindig az utolsó képkocka színvilágában fagy meg a kép.
Ezért a vramra gyanakodtam egy ideig, de ez a szemétláda szintetikus tesztekben sosem hibázik... Furmark, vga memory stress test bármeddig bírja.
Annyi, hogy az eyefinityt nem használom, viszont én is próbáltam más komponensekkel, sőt más gépben is, már vga bios csere is volt, de a hiba maradt.
Sapphire már hülyének néz (általuk ajánlott bios update után...) és azt mondja biztos nagyobb táp kell...Neked azért az eyefinity és a tuning elég gyanús, de nekem azok nélkül is csinálja. Na meg a restart után is hanyattesik ugyanúgy.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
yodamastah #10383 üzenetére
Nem kevés, de nem is sok azért ott van egy szénné húzott proci/ram és 2 darab nem kispályás vga, úgyhogy azt mondom ez még egy ilyen (kalibeű) konfig mellett istenes.
Tudjátok mi zabál egy Pentium D 840EE + 2db 2900XT(Volt hozzá szerencsém, húzva még az ember fejét is képes megenni!
)
(#10384)Sárpac: 12gb rammal nyomod?! (te sem vagy kispályás az már hétszent!
)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
yodamastah #10383 üzenetére
Nekem is 140W idle Core i7 920 12GB 5850 +gt220 512MB-vel.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
yodamastah #8829 üzenetére
Valami ott nincsen rendben, 50%-os venti mellett 70fok nak kellene lenni max furmark alatt, gaméban meg 65fok körül.
Az lenne a normális ha furmart alatt 33-37% között mene 80fok körül, gaméban pedig 75 fok körül. -
jegenye77
addikt
válasz
yodamastah #8829 üzenetére
Nekem ugyan ez volt egy új 4890-es kártyával.Vissza is vittem és csere szó nélkül.
Sapphire 5850-en 34%-on pörög a ventim és emelve van az órajel de még soha nem ment 90 fok ig. -
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamastah #8828 üzenetére
Nézd meg, hogy kb 75 fokhoz mennyire kell belőni a ventijét és lődd be úgy, amúgy mihez képest hangos, nem hallottál még szerintem X2-t, nálam 90 fokig megy fel a kártya játék közben ami teljesen normális és kb 50-55%-ig a venti, de így is baromi hangos, 100%-ra rakva meg, mint egy repülő
-
CptMisi
őstag
válasz
yodamastah #8826 üzenetére
állítsd be afterburnerben, hogy mondjuk 60foknál ennyire pörögjön a venti, 70foknál annyira és így tovább.... én mióta beállítottam 60-62 fok volt a maximum
ezt több óra játék után, tesztekkel nem próbáltam, de 70fölé nem menne, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest