- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Cathulhu #7331 üzenetére
8400 az gyenge szerintem. A gt220-as játékra tökéletes, vantage és egyéb szintetikus tesztre legalább gtx260 kell(ha lényegesen több pontot szeretnél), de nem a vantage-al játszunk.
Veszel sima x16-ost, és leragasztod a felesleges érintkezőket, elvileg működik(ugyan én nem próbáltam, mert nekem 16/4-re oszt)
KATT -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cathulhu #6987 üzenetére
Nem biztos. Ha nem sikerül a hibát reprodukálni, akkor arra lehet következtetni, hogy nem mindegyik kártyánál jön elő. Az világos, hogy az egész kompatibilitási problémának tűnik, de bőven benne van, hogy hardverhiba lesz. Utóbbi esetben egy új BIOS nem fog sokat érni. Az ilyen eseteknél általában az a legrosszabb ha keverednek a ténylegesen hibás és a kompatibilítási problémával küzdő konfigok, mert először szét kell választani őkat, ha a problémára megoldást akarnak keresni.
-
banderasz77
addikt
válasz
Cathulhu #6987 üzenetére
Szerintem is tuti memó hiba lesz ez. Nekem a kártyámmal semmi baj nincs hónapok óta (5850), de elő tudok hozni ilyen csíkozódásos dolgot tuninggal. A személyes tapasztalatom az, hogy nekem az 1200-at nem bírja játékok alatt, becsíkozódik. Viszont 1176-on atom stabil, semmi baj vele.
-
fanti
addikt
válasz
Cathulhu #6864 üzenetére
5 évig nyúztad az előző gépedet?
Elismerésem!
És valahol ez is lenne a normális, legalábbis a 486-os korszakban még anno ez volt a gyakorlat, de mostanra olyan iszonyúan felgyorsult a hardverfejlődés hogy csak kapkodom a fejemet néha.....nem mintha ez jó lenne, mert gyakran csak ráeröltetik az emberre az ujdonságokat, amik nélkül pedig jól meg lehetne lenni.Az MSI lapokkal meg vigyázz szerintem! Bár nekem soha nem volt ilyen lapom, de kevés jót hallottam róluk......
-
SimonYana
addikt
válasz
Cathulhu #6864 üzenetére
Minden képpen kérdezz fórumokon utána a kiszemelt dolgoknak!
Mert ha ilyen ritkán cserélsz,akkor érhetnek kellemetlen meglepetések! Sajnos!
5-6 évvel ezelőtti MSI lapot öcsém dígyérte!
Nos én manapság még 1 db MSI lapról nem hallottam semmi jót!
1 db adtam el azt már másnap vissza is hizták,hogy kampec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest