- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
mandju #15499 üzenetére
850/1200-on darabokra szedi
! Alapon is 725/1000 is lényegesen erősebb a 768Mb-nál az 1G tudja megközelíteni/szorongatni a "tuningmentes" 5850-et. Sárpac kollégának volt dolga mindkettővel (5830/460-768) esetleg kérdezz rá nála. [link]
(#15497) miresz: Tőlem a Sapphire 5830 kap ajánlatot. Azzal volt dolga több fórumtársnak is itt a topicban.
-
HSM
félisten
válasz
mandju #15464 üzenetére
Tedd fel az Afterburnert-t, a config file-ában írd át az unofficial overclocking opció értékét 0-ról 1-re, és onnantól kezdve, ha 1Mhz-et is tuningolsz a karin, máris fixen azon marad.
Így talán még 2D-s profilt is tudsz csinálni, bár nem emlékszem, meddig lehet így visszavenni az órajelet.
(#15467) mandju: Nekem mikor GTX260-am volt, akkor pont olyan driverek jöttek ki, amiben nem működött az energiatakarékosság... -
Zoo123
senior tag
válasz
mandju #15464 üzenetére
Ne szivasd magad, használj régebbi drivert, Nálam 10.5 hotfix-el bezárólag mind remekül működött.
Az újabb driverekkel, nem te vagy az egyetlen aki szív....De ha játék közben vissza-vissza veszegeti az órajelet arra megoldás ha AMD GPU Clock Tool-al, vagy MSI Afterburnerrel belövöd egy fix órajelre, akkor nem fogja a powerplay birizgálni.
-
kasa85
őstag
válasz
mandju #15265 üzenetére
Értem akkor passz mert nálam amiket írtam ezek voltak a megoldások.Esetleg a gyártójától szed le a Drivert a karihoz MsiAffb ezt ne telepítsd csak az alaplap,és a karid driverét ha így tesztelted kapásból az órajeleket akkor szerintem más lesz itt a gond.Lehet a Biosba írta be magát tévesen mert úgy tudom az 10.X öt vagy a hat csinált ilyeneket.Nálam egyszer ha jól emlékszem ugyanezt a hibát a 10.5Beta csinálta.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mandju #15262 üzenetére
Hát elhiszem, hogy nem hagy nyugodni engem is majdnem megölt az ideg amikor a 10.4-es driver után bevezették azt a hülyeséget, hogy ha tuningol az ember akkor nicsen rendes PowerPlay, én ezért használtam mindíg 10.3a driver és nagyon jó volt, szerintem ez volt a legjobb driver a 10.7-ig, a 10.8-at már nem próbáltam.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mandju #15255 üzenetére
Hát ha NV kari után csak betetted az új Ait karit akkor nem kell azon meghökkenni, hogy nincsen minden rendben, ugyanezt eljátsza a Ati-ról NV-re cserénél is a Oprendszer, új karinál új win aztán tuti nem lesz gondod, nem kell mindent az Ati driverekre fogni, én úgy tettem be a gépbe annó az új 5870-et, hogy szűz win7 volt a gépen és semmilyen driver gondom nem volt, rendesen ment a PowerPlay stb.....
Tudom milyen az amikor újra kell rakni a win-t, nem tart olyan sokáig, de mégsincs a francnak se kedve újra rakni, most nekem is csinál néha hülyeségeket, hogy leváltottam a 5870-et egy 9800GTX+-re és nemraktam újra a win-t(mert lusta voltam
).
-
kasa85
őstag
válasz
mandju #15252 üzenetére
Rendben.Ha esetleg nem menne mindenféleképpen Format C:máskülönben mindig így fog menni akármilyen driverral a kártyád.Ezért is írtam többek között még régebben mi a fenének kellet az Atinak ezt megbonyolítani mikor még búgózik is a tuning hatására,és valami szinten beragad ez az egész
Ilyen problémával nem szembesültem mikor tuning hatására normálisan vissza állt a normális 2D helyzetbe még a jó öreg 10.3- 10.4esnéll
-
kasa85
őstag
válasz
mandju #15241 üzenetére
Hali.Nekem is csinált 2-szer ilyet.Töröltem a Ati drivert + a MSIAfterburnert.Csökkentet mód Driwer Sweeper 2.1 Ati Cat törlése restart.Utána CCleaner,Windows könyvtárakból ki törölni a hátralévő profilokat,megint CCleaner,újra indít,friss driver felrak,és ha szerencséd van megy, nekem így sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest