Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
De jó ez az 5 perces korlát..
K.ts.g képfeltöltés átméretezte a képet. Szóval:de ha pl a cinebench-et használtam, 110W-ot mutatott
-
Kroni1
veterán
Igen, a 65W és a 125W az elég negy különbség. De ha azt vesszük hogy a 955BE 125W akkor azzal hogy 53W-al csökentettem a fogyasztást az enyém 3,2GHz-en 72W-ot eszik, mig a 905e 2,5GHz-en 65-öt. Ha tudsz csökkenteni feszt akkor persze az is kevesebbet fog. Csak arra akartam rávilágitani, hogy egy ugyanolyan arhitektúrájú phenom II-ért elkérnek irreálisan több pénzt csak azért mert gyárilag kevesebbet feszt kap. Ez azoknak készült akik nem merészkednek a biosba, ha ugyis alulfeszelsz még biosból akkor tök mindegy, és vehetnél olcsóbban 925-ös vagy 945 vagy 955öst is sztem.. Persze ez csak az én véleményem.
-
Kroni1
veterán
Hát bízom benne hogy alul tod feszelni majd, de ezek már gyárilag af-elt, válogatott phenom II-esek, azért fogyasztanak eleve kicsit kevesebbet.. Írj majd ha megvan a cucc, és tudtad tesztelni, hogy mennyire melegszik, hány Volton stabil még stb..
Amúgy nálam a teljes gép fogyasztása 219W-ról 166W-ra csökkent, Prime Blend test alatt, ugy hogy csak annyit csináltam, hogy az alapfeszből levettem 0.2V-ot!
-
Kroni1
veterán
Sztem egy sima Phenom II-vel jobban járnál, mert az e-s procik drágák és nem tudnak semmivel sem többet.. Az 905e-s proci ha jól tudom ugyanolyan mint a többi phenom II-es cpu, csak gyárilag alacsonyan van feszelve 1,25V-ra.. Én egy 955BE-t használok a gyári 3.2GHz-en, és -0.2V-al alul tudtam feszelni, azaz 1,2V-on megy! Stabil, hűvös és így jóval kevesebbet eszik, míg a 905e 38k felett van, addig ez 35k volt, ráadásul erősebb is..
(Ha gondolod megmérem neked h mennyivel fogyaszt igy kevesebbet, mint gyári feszen)Amugy a CPU magok jó hűvösek, a CPU-nál viszont 78-80C körüli hőmérsékletet ir mindig, de gondolom ez csak senzor hiba lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest