- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
válasz
sszemtelen #27038 üzenetére
-
John Rose
aktív tag
válasz
sszemtelen #27032 üzenetére
Szerintem is igaza van djculture kollégának. Én a napokban váltottam, igaz "csak" i5 2500+asrock p67pro3 se kombóra, de nem bántam meg.Sokat agyaltam egy jó kis AM3+alaplapon, amiben még a magfeloldás is mehetett volna és ráértem volna később venni bele egy FX-et, de árban többe került volna és szerintem AM3+-al sem lettem volna előrébb.Igaz nem tolom Fhd-n, de még így is gördülékenyebb a rendszer és a progik/játékok futtatása. Már csak egy jó monitor kellene.
Árban is jól jártam -
djculture
félisten
válasz
sszemtelen #27032 üzenetére
De azért mikrolagok vannak gondolom nálad is, na az a proci miatt van. Én 4 ghz-en hajtottam a procit akkor is voltak mikrolagok. Szerintem nem is az erővel van baj agyonhúzva hanem valamilyen eljárást nem tud lekezelni hardveresen ami már ezeknek az új játékoknak kell .Az árak meg sajnos ilyenek én se örültem mikor kikellett fizetni 70 ezret a lap+procira de megérte.
-
djculture
félisten
válasz
sszemtelen #27029 üzenetére
Ha nincs lóvéd akkor minden tuning segít ezen a régi phenom2 rendszeren. De ha van lóvéd akkor ne kínlódj vele veszel egy új i5 vagy i3-at amihez még jó a ddr3 is hogy azt se kelljen ddr4 venni és azt fogod mondani ezt a phenom2 már rég nyugdíjaznom kellett volna. Én is lassan több éve kínlódtam vele és elmondhatom tiszta hülye voltam mert már vagy 2-3 ével ezelőtt nyugdíjaznom kellett volna a fenébe. Minden téren elavult ez a cucc sajnos. AMD meg bekaphatja hogy AM4-el ennyit kínlódik, ha piacon lett volna azt veszek.
GtaV-ben pl nekem a váltás +20 fps-et jelentett, phenom2 agyon húzva is kevés a GTAV játék alá. Tudtam hogy eléggé a határon van terhelve és kevés alá de ekkora fps növekedésre álmomban se számítottam pedig egy elavult 5850-em van 380x-en gondolkodom ...
-
jambiyya
őstag
válasz
sszemtelen #27029 üzenetére
Még 6% sincs az órajel emelkedés. Én sem tudom ez így önmagában mit segítene.
-
nanus
senior tag
válasz
sszemtelen #27026 üzenetére
A kérdéseidre te magad tudod meg a választ ha elkezded húzni. 955 pl alul feszelve is megy 3.8-t.
Bátran fogjál neki csak kis lépésekben,először fesz emelés nélkül nézd meg mit bír stabilan ,így nem fog túlmelegedni azzal a hűtővel sem,és persze monitorozd tesztek alatt a hőmérsékletetSotho: a gyári hűtőnél jobb.....akkor meg had szóljon az a tyuning
-
Sotho
őstag
válasz
sszemtelen #27026 üzenetére
Ne tuningolj vele szerintem:
Recommended for TDP up to:115 Watts A 965 meg kapcsiból 125W TDP alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest