- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
nsrking #27385 üzenetére
Hát sajnos nem. Kis alu tömb, 92-es venti, a 955BE TDP-je pedig 125 vagy 140 W steppingtől függően. Nem túl nyerő kombináció.
A hűtős topikban nagyon készségesek!
Én a Raijintek Aidos vs be quiet Pure Rock között vacilláltam. Előbbi kompaktabb de hangosabb, viszont 6-6,5k között kapható, a Pure Rock 10-10,5. A tesztek szerint nagyjából egy szinten hűtenek, de a nagyobbat ajánlották, mert ez már sokaknál bizonyított, valamint úgy voltam vele hogy legyen már halk is.
A Phenomon szélzajjal működő régi TX3 után megváltás volt.
Ezek csak tippek, lehet olcsóbban is meg lehet úszni, vagy aprón is biztos van jó hűtő.
-
Redneck
nagyúr
válasz
nsrking #27383 üzenetére
Nekem sem volt valami acélos hűtőm a Phenomhoz (Hyper TX3), de 60 fok alatt tudtam maradni vele. Utólag jobbat vennék.
A "Milyen CPU hűtőt vegyek?" topikban segítenek megtalálni a megfelelő hűtőt. Eddig gyárival toltad? -
Ventur@
senior tag
válasz
nsrking #27380 üzenetére
Simán okozhatja. Sőt nekem volt tavaly olyan, hogy megállt a ventilátor a cpu hűtőn (nyáron +30 fokban) és csak azt vettem észre, hogy kékre fagyott a W7. Amit előtte sose láttam
. Akkor csináltam egy gyors gép ki és bekapcsot, BIOS-ban megnéztem a hőfokot és vastagon 70 fölött volt. Gyorsan kapott egy új ventilátort a TX2, meg egy friss pasztázást és csak Vegas renderelésnél láttam nyáron 60 fokos hőt a procin
. Terhelés nélkül olyan 32-38 volt nyáron.
Amúgy az a 70+ nagyon sok. Úgy tudom, hogy 65 fok a max tető, ami jó még ennek a procinak (nekem 955 BE volt kicsi OC-vel). Pasztázd újra a cuccot, nézd meg jól fekszik-e fel a cpu-ra a hűtő, vagy cseréld le a mostanit. Meg hát takarítani sem árt időnként
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest