- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
figy alig melegszik, egy sima S478-as zalman majdnem passzívba elviszi, most ez a phenom 955-ről nem mondható el
nyílván teljesítmény/fogyasztásban jobb a phenom2 meg a core2, ez evidens hisz fejlődik a technika
jó az, a willmanette trágya(előtte olyan volt), de a northwood okés a korához képest
jah 200Wattos táppal megy, te mikor mernél egy Ph2-re 200Wattos tápot kötni?
-
szeva000
addikt
Nekem időtálló lenne a 10 éves gépem is,ha nem lenne ennyi fénykép
VGA-t is csak a qrva 24"-os monitor miatt cseréltem,nekem egy MX440-is elég lenne
hidd el elhiszem neked és látom is,hogy így ez tényleg jó egy mezei usernek,de én nem merek ilyen X2-tuning 4magra és ha menet közben beb*szik valami oda a napom,mert otthagyom a gépet és lehet csak du-án nézek rá.Nekem ez a 10k mínusz nem ér annyit.(nekem nem az a kérdés amd vagy intel,ide vagy odahúzok..az,hogy atomstabil legyen)
De viszont így nézve a helyzetet,akkor meg mi a fenéért kérnek a 955-ért ilyen sokat -
DarthRevan
tag
A tuning engem nem érint, csak azért érdekel a dolog, mert augusztusban tervezek Phenom II X4-et venni, ha kijönnek a 95W-osak, és azon filóztam, hogy a 925-öt, vagy a 945-öt vegyem-e, mert tartottam tőle, hogy a 945 mellett a 3 GHz miatt nem fog 800 MHz-en menni a memóriám. De akkor megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat!
-
Konfigos
őstag
Bizony.ud4 van nekem csak majdnem volt asus m3a79-t deluxe de sajnos nem jött össze bár már örülök neki mert most ud4p lapot fogok venni amint lehetséges.
Bár engem rohadtul nem érdekel ez a 4. mag dolog.Ha annyira érdekelne nem adtam volna el a 940Be procimat vagy vennék majd am3-as x4-et.De elég ez a 920-as nekem.Majd belövök egy 4ghzes stabil eredményt aztán csókolom -
Oliverda
titán
Kép nincs már ezekről a procikról? Pontosan miben különböztek?
A komolyabb procik magjainak gyártása marad Drezdában, majd 3-4 év múlva ha elkészül a New York-i FAB akkor esetleg átkerülnek oda (de az már nem Deneb lesz az 1000%). Az egyszerűbbek mennek majd Szingapúrba. Nem fognak több helyen gyárt(at)ni mert nem biztos hogy lesz rá kereslet. Ha megnézed a mai Intel-es cikket most ők is szopnak mert rájtuk ragadt egy rakat CPU.
-
Oliverda
titán
Kis kiegészítés. A "DIFFUSED IN SINGAPORE" procikkal amikkel találkozhattál nem az AMD gyáraiban készültek hanem a Chartered bérgyártotta őket nekik. Ezért is más néhol a kupakon található jelölésük. Szó volt/van arról hogy a Chartered majd 45nm-en is besegít a gyártásban ők is átálltak 45nm-re, de valószínűleg ez csak a később megjelenő Propus és a Regor magokat készítenék ők. Esetleg még majd a notikba szánt verziókat is.
-
Oliverda
titán
X2-nél elhiszem hogy volt ilyen de Phenom-nál én még nem találkoztam hasonlóval. Kivétel nélkül az összes proci magja Drezdában készült majd Malajziában dobták össze a végleges formájára. Tehát szerintem a Fab 36 fogja gyártani a Deneb magokat ameddig végleg ki nem futnak.
-
siriq
őstag
Biztosan lesz meg mashol is teszt. lehet par oldal megegyszer megcsinalja. Majd kiderulnek a konkret eredmenyek. Mondom ezek ellenere nekem nagyon tetszik. Aztan hogy kesobb hogyan alakulnak az arak.....
Nalam nincs fent winrar. Lehet kesobb megnezem nalam mit produkal.
Amugy otthonrol jol bejon a Ph! oldala? Mert nalam igen 56k-s modem sebesseget kozeliti sokszor(most eppen jo de a napszak kesobbi reszeben teljesen behal.(valamit csinalhatnanak a serverrel/serverekkel)
-
siriq
őstag
Azt nem is neztem nagyon. Ha lassabb benne nem szamit(legalabb is nekem). Amugy en is kivancsi lennek hogy a 920-s hogyan birja a tuningot. Most 210 font az ara. Remelem le esik par honap mulva(vagy esetleg 6 ?) 150 kornyekere. Akkor nagyon araban lenne mar sok embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest