Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Eleg ritka volt a 128bites DDR ramos Mx400 de sikerult talalnom. Tobbre sajnos nem telt es adott penzbol ez volt a legjobb lehetoseg. Attol fuggetlenul utaltam, nagyon bena kartya volt, de vhogy megis eljatszogattam rajta
a 9600XT-rol pedig csak almodoztam akkoriban... csak ugy csorgott a nyalam. a 9800Pro-t ne is emlitsem...
Az X800 szeria pl valahogy nem erintett meg. Az X1800 sem. Akkoriban inkabb az nv volt a nyero. Egy X1950 bejott volna, csak mire lett volna ra penzem, mar nem erte meg megvenni mert jott a DX10...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest