- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz bobalazs #22380 üzenetére
Nagyon szívesen bemutatom, hogy ez egy stabil és valós, nem pedig csak benchmarkra összerakott, és máskülönben folyamatosan összeomló munkára is alkalmas, megbízható rendszer, ha tudom valami olyan formában, ami bizonyító erővel rendelkezik számotokra.
Elhihetitek, nekem is leesett az állam, mikor láttam, hogy lentebb, lentebb, még lentebb tudok menni feszben, majd eddig tudom emelni a frekvenciát is.
Ezért is kérdezem, hogy mivel ellenőrizzek, bizonyítsak, mert szeretném a magamban és a nagyon is érthetően bennetek is meglévő kétségeket eloszlatni.
Itt egy friss screenshot, mert ma reggel visszakapcsoltam az alap CPU Ryzen Master tuningot -eddig levettem, hogy egy esetleges CPU hiba ne befolyásolja a GPU tuning eredményeit- és teszteljem a világszintű 1333MHz-es fclk coupled mode-ot.
Dátum itt ellenőrizhető, meg a futó appok ikonjai is.Érthetően a 3DMark CPU score most ezért magasabb, a GPU eredmények meg valamiért minimálisan rosszabbak lettek.
Most mindenesetre hagyom a HWiNFO-t futni, hogy legalább az óráján látható legyen, mennyire nem kell újraindítani a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB /Leirás!/Posta ok!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest