- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz Foxmulder89 #14959 üzenetére
Nem fekszik fel a huto rendesen szerintem
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz #32839680 #14952 üzenetére
Első benyomások: Tomb Raider RTvel 4kban High beállítások FidelityFX on. Map fuggő de 120 és 50 között van az FPS. Vsync fixen 60 FPS.
Black Desert 4k remastered 60 FPS körül.
Hangtalan a hűtése 75 fok elágazás 91 volt max..de még nem mokoltam vele semmit. 240 watt környéken fogyasztYou want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz #32839680 #14950 üzenetére
Ja mire ranyomtam a 6900xtre elfogyott...ez meg volt.
És a hűtő burkolata is fém nem műanyag.
Ki kellett vennem a 280 mm AIOt hogy be tudjam tenni.
Aztán vissza azt is..Van hozzá valami kábel gondolom az RGB miatt, de jó így alapon.Szep cucc.[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Lehet fizu utan kipróbálom egyet...5700 még mindig elmegy 300 körül másfél év garival?
-
Kolbi_30
őstag
Van ötlete valakinek,hogy a PowerColor 6900XT miért olcsóbb"jelentősen" a többi márkától? 540 ezertől már lehet kapni. Meg itt az aprón is a 6800 van kb azon az árszinten.
-
Kolbi_30
őstag
Nalam is megvan meg az 5700..Amkjikor erdemes lett volna eladnom Covid miatt fekudtem, most meg mar nem nagyon erdekel a valtas..eleg ez is..
-
Kolbi_30
őstag
válasz atillaahun #14783 üzenetére
HHHa miskolci vagy nalam megnezhetjuk a kartyat cicereg e itt.
-
Kolbi_30
őstag
válasz atillaahun #14743 üzenetére
Lehhet sokan kirohhognek ezert, de a w10 sajat viruirtoja eddig nalam jol uzemel
-
Kolbi_30
őstag
válasz atillaahun #14734 üzenetére
A radeon szoftver és az AB nem szeretik egymást sok esetben. Van kivétel de az esetekn90+% ban az AB eltávolítása segít.
-
Kolbi_30
őstag
Gondoltam megnezem lehet e az alzanal vasarolni barmit..Erre a kartyara be van allitva az ertesiites december ota..meg nem kaptam emailt
Videokártya - 16GB GDDR6 (16000MHz), AMD Radeon RDNA 2.0 (Navi 21, 1825 MHz), PCI Express x16 4.0 , 256Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1, értékesítési korlátozás - 1db / hónapYou want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
Azert az tulzas hogy, a banyamernokok vadasznak ra ,nekem papirom van rola, hogy az vagyok de nem vadaszom Nekem siman jo az a 80 forint profit orankent amig meloban vagyok a hahvi villanyszamlamat fedezi, meg meg van is benne kis bonusz.
-
Kolbi_30
őstag
válasz Qtya123 #14489 üzenetére
Filmezni tudsz, de játszani nem. Ha tudod hűteni a procit behuzhatod azt is, de az akkor már a munkát szerintem gátolja. (az r5 1600 at nem tudom lehuteni bányászat közben egy Kraken M22 vel leveri a hő vedelem úgy 10-15 perc után)
-
Kolbi_30
őstag
válasz mrpazu #14377 üzenetére
Lehet a kártya is hibás, de pl a játékban is lehet valami,vagy akár Windows is. Nálam is egy másik kártya crashel egy windows frissítés után, az összes driverrel, aztán jött egy kisebb patch megint insideren, és most stabil minden. Ha teszteken stabil, akkor lehet szoftveres baj.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz #32839680 #14293 üzenetére
En naluk vettem tapot, mert csak naluk volt amit venni akartam.1 ev garancia..a gyar 10 evet ad..Rakerdeztem hogy mivan, de valami igazan alpari paraszt valaszt kaptam emailben toluk..Lehet meg meg is van..De az fix hogy naluk 1 kurva forintot nem koltok soha tobbet.
-
Kolbi_30
őstag
Jelentem a hibak amiket eszleltem maguktol elmultak..MEgint volt valami minimalis windows friissites, gondolom e miatt
-
Kolbi_30
őstag
válasz Create. #14052 üzenetére
És amikor leirtam, hogy szarabb lesz meg bugos még lebannoltak A sok rajongó kapott egy kozepszar rpgt egy kolhangzo fölösleges effektel amire kiranthatja
AI javitasra ne számolj mert a jelen kor embere fogyatékos, és nem játszana kihívást jelentő játékkal, mert feladna a nehézségek miatt. Az AI a vasarlobazis szintjére vaan belove.[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
[kép] VAlakinek valami otlet?
-
Kolbi_30
őstag
Valakinek hasonló hiba volt? Resetel a gép Wattman ujraindul. Valamint a natív 4k monitor 1440pre vált
Új whql driver. HDMi 5700. Autó uv autó oc még ha alapon van akkor is behasalYou want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz janosicsongo #13905 üzenetére
Rdr2 ha jól tudom nvidian is furán ment, valami config fileban egy értéket át kell írni, utanna megjavult mindkettőnél. De lehet rosszul emlwkszem
-
Kolbi_30
őstag
válasz ricshard444 #13800 üzenetére
Nem tudom mi van mellé rakva proci de lehet az kevés hozzá. A Ti hez mg lehet elég volt
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz ricshard444 #13752 üzenetére
semmi baj nincs a driverekkel...
-
Kolbi_30
őstag
válasz fox_mulder #13747 üzenetére
nekem windows frissules utan szokott szarakodni a driver..amugy semmi baja az adrenalinnak..csak sokan ostobak jol hasznalni..mert azt a kort eljuk hogy a retardaltake a vilag..ha meg ramutatsz erre te vagy a fasz..
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Most volt valami windows frissites (insideres vagyok) ami kinyirja idonkent a wattmant vagy az egesz drivert..resetel, de van hogy lelovi az egeret biillenytuzetet es a monitort is..hard reset segit...Valaki tapasztalt hahsonlot?
Bill, eger, monitor egyszerre fekszik le.[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #12459 üzenetére
Nem wint raktam másikat. Az Mióta lehetett 10 re frissíteni azóta font van. Alaplapi chipset elvileg. Igaz nekem nem Intel, lehet ott is működhet ha van hozzá.
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #12457 üzenetére
Nálam chipset driver volt a para. Egy win frissülés után ugyan ez volt. Raktam fel másikat, azóta nem jelentkezik.
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #12335 üzenetére
Ugyan hany 5700 ment szet XT biossal?
-
Kolbi_30
őstag
válasz Hegyirabló #12388 üzenetére
El kell menteni.
-
-
Kolbi_30
őstag
5700 pulse, november óta hibamentes. Illetve HDMI kábel csere óta hibátlan.
-
Kolbi_30
őstag
válasz bobalazs #11715 üzenetére
Nekem pl semmi baja a drivernek friss windowz(jogtiszta) friss driver, nem crashel nem maxon jar a memoria..december ota semmi baj nincs semmivel, akinek mindennel baja van az par ember itt a forumon...akinek szar volt az 5700xt meg az 5600xt is., fel van hypolva az egesz van par ezer balfasz aki valami mokolt bioszt vagy mokolt windowst meg viragbolti jatek kevereket hasznalja es a drivert szapulja meg az amdt..vagy unstabil oct hasznal...ezen kene elgondolkodni..
-
Kolbi_30
őstag
válasz Gyuffa #11316 üzenetére
Windows nem frissitette fel magat 2004 re? mert nalam az bekavart itt ott..pl auto uv 950 mV rol lement 850mV-ra..aztan terheles alatt befosott..Procit is ujra be kellett allitan i windowsban 12 szalra...stb, energia managementbe is belepiszkalt.Lehet itt is az a gond
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap visszaraktam a HDMi kábelt. Nem tud 4k 10 bitet, valamint ha bármi játékot elinditok akkor BS. Ez így volt januárban is. DP el hibátlan, pulse 5700 LG32uk550. Ha valaki a karját HDMi kábellel használja, próbáljon rá Dpvel.
-
Kolbi_30
őstag
válasz KRoy19 #11003 üzenetére
Ma raktam föl XT biost a pulse 5700 karira (pulse xt szintén) 2050ig boostolt nem kitolt tdp limit tél.. Superposition 4900 pontot dobott FHD extrém alatt. Amúgy a gyári Biossal 4450 körül teljesít. A Hőt spot 86 fokon megállt, a gpu meg 75ig kúszott föl 5 teszt alatt. Ezek jónak mondható? Visszaraktam a gyári biost pár óra után.
Ez nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz Speedy007 #10517 üzenetére
Fogod feltelepited a RAdeon csomagot es jatszol, meg csinalsz amit szoktal..PCX videoit meg se nezem mert balfaszkodnak allandoan..Afterburner meg a tobbi 3rd party program csak bekavar..azokat is le kell pucolni.Neha bekavar a windows frissites...
-
Kolbi_30
őstag
válasz Pécsi gyerek #10487 üzenetére
Nalam okozott hibat, a windoz frissules, az elozo peccsben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest