- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy bajom van a Freesync-el brightness flickering miatt, egy AOC C24G1 monitornál.
Jó pár órát rászántam, hogy kikerestem a legtöbb monitort, amit posztokban, videókban ilyen villogással panaszolnak, és mint írtam korábban, szinte 95%-ban VA paneles monitorok voltak.
A maradék 5% TN, de IPS paneles monitorról semmi kommentet nem találtam.
Így vettem kíváncsiságból egy AOC 24G2U IPS paneles monitort.
A brightness flickeringnek még csak nyoma sincsen, tökéletes, semmi villogás, egyetlen játéknál sem, aminél korábban stroboszkópozott a monitor
Szóval úgy gondolom, jól következtettem, és tényleg a VA panel a ludas, ha a Freesync használata közben villog a monitor.
Természetesen ez csak az én nyomozásom, lehet, hogy IPS monitorral is villoghat, nem tudom, de ennek most örülök"Life before death, strength before weakness, journey before destination."