Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Visszamehetnél abba a suliba, láthatóan problémáid vannak a szövegértéssel.
Csak neked, csak most, elmagyarázom:
Tettél egy lekicsinylő állítást #492-ben a Sapphire Pulse RX 5700-ról, semmivel nem támasztottad alá. Ezt én megkérdőjeleztem, amit te láthatólag nem tudsz hova tenni.
Felétek nem szokás indokolni az értékítéletet, vagy mi, elvárod, hogy beböfögsz ide két mondatot és mindenki majd fejet hajt bölcsességed előtt?
Idézni idéztél(rövid "i"-vel), de láthatólag se fel nem fogtad amit kérdeztem, se választ nem adtál rá - bár biztos nehéz olyan kérdésre válaszolni, amit nem értesz...Ezek után még ahhoz is van képed, hogy személyeskedj?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest