-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienApollo
tag
A gyári profil asszem 5200 körüli pontot megy nagyobb fesszel és hővel; az auto undervolt meg 5100 körül. Ez egyelőre stabilnak tűnik, és bár ha nem stock fan curve van nincs 0 RPM még így is összességébe halkabb lett, mert konstans 570 körüli RPM kevésbé zavaró mint 2-3 percenként 1500as felbúgás...
Memória órajel visszakapcsolt ha 1 monitorral és 30hz-el próbáltam , de úgy meg nyílván nem fogom használni. Ebbe az egybe nem vagyok biztos, hogy mennyit árt neki ha sosem kapcsol vissza és nyulgami állapotban is 55-60 fok körül van.
BF5-öt elengedtem, pár pálya van amin hozza a fix 75-öt minimális stutteringgel ; többin droppol rendesen. Majd remélem egy későbbi driver update orvoslja ezt és a fix memória órajelet is.
Ha más kiugró dolgot láttok vagy van valami amin érdemes még állítani szóljatok pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest