Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
válasz
solfilo
üzenetére
rendben, köszönöm !! de csak így hirtelen 3 fajta r9 270 et találtam
ASUS Radeon R9 270X DirectCU II TOP 2GB 256bit DDR5 PCI-E R9 270X-DC2T-2GD5
GIGABYTE Radeon R9 270X OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E GV-R927XOC-2GD
Sapphire Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E 11217-01-20G
melikre gondolsz ??mondjuk árban csak párszáz forintokkal térnek el egymástólol
GIGABYTE Radeon R9 270X OC 4GB 256bit DDR5 PCI-E R927XOC-4GD
az utobbi 58 répa, az elsö 3, 54 répa +- egy ezres
jja a deszka meg pontossan ez lenne
-
válasz
Toby888
üzenetére
Kevesebb és lassabb RAM-ot csak akkor vegyél, ha lesz VGA.
Egy R9 270-et szerintem ki kéne hajtson nagy biztonsággal, de nem tudom, tapasztalatom nincs velük.Mondanám, hogy vegyél A10-7850K-t, s csak akkor vegyél VGA-t, ha nem elég, de a kinézett játékok miatt inkább kapásból VGA-val kezdj, így az elején nem költesz felesleges pénzt az IGP-re, meg a drágább RAM-okra.
Deszka jó, bár nem írtad, hogy Extreme4+ vagy 6+. De inkább várj tulajok véleményére.

-
-
válasz
Toby888
üzenetére
Ha elég az A10-6800K teljesítménye, akkor nem kell VGA. Ha nem elég, akkor kell.
Viszont ha nem elég az APU teljesítménye, akkor vegyél Athlon X4 860K-t a vga mellé, egy A10-7850K-val egyezik meg, csak nincs benne igp és sokkal olcsóbb, illetve olcsóbb RAM-okat is lehet venni. Sőt, lehet 4 GB-tal is kezdeni.
mod: viszont ha marad az A10-6800K és nem lesz VGA, akkor a RAM-ot azt KIT-ben vedd, 2*4 GB.
-
2D
csendes tag
Sziasztok,
Nem voltam gepkozelben par napig, igy csak most tudtam megejteni amit javasoltatok.
A SuperPi-vel probalkoztam, egy magra force-olva.
A Task Manager-ben kivaloan latszik hogy csak egy mag dolgozik.De a HWiNFO64 mind a 4 magot 3700MHz-en futonak mutatja folyamatosan..

( Egyebkent az ASUS performance and power save utility is.. )Aztan eszembe jutott hogy a Blender test-je is tud egy szalon renderelni.
Azt is jol raeroszakoltam az egyik magra, es lass csodat..
Mondjuk ebben az esetben is mind a 4 mag 3700MHz-en ment, de egy-egy pillanatra a renderelo CPU felugrott 38x-os szorzora is..
Vegre megkaptam amire vagytam!
Koszonom mindenkinek a tamogatast!

Udv,
2D -
Toby888
senior tag
ehhez mit szóltok ??
DESZKA: ASRock Extreme FM2A88X
APU: AMD A10-6800K
RAM: 8 GB G.Skill F3-14900CL9D-8GBXL (2133 MHz 11-11-11-30)
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB
PSU: FSP Fortron / Forrás Aurum Arany 400Wjátékra lenne
kéne bele még valami VGA is ??
-
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Szia!
Sztem az A6 kevés (3*2,1GHz, a 2,4GHz csak akkor jön elő, ha van rá TDP keret és nincs terhelve az összes mag), a BF4 meg ugye nagyon proci igényes.
Vegyetek egy erősebb A8-ast a gépbe, használtan hardverapróról.
A8-3850 (4*2,9GHz)
A8-3870K = Athlon II X4 651K (4*3GHz)Vagy vadásszátok le ezt az utolsó mohikánt, 1 db van belőle a boltban, szerintem többet nem kapnak, mert alaplapot sem forgalmaznak már: A8-3850 - 15,5k
Tápot meg mindenképp cseréljétek, mert ha noname, akkor életveszélyes, bármikor magával ránthatja az egész gépet, azt gondolom nem akarja az ismerősöd.
FSP Hexa 400W - 10k körül van boltokban -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Azert ide irom a kerdesem, mert a masik topik halott. Egy ismerosomnek szeretnek segiteni. A kovetkezo konfiguracioval rendelkezik.
FM1 A6 3500 ( Triple Core ) 2400Mhz
DDR3 1600Mhz 8GB
GTX 560Ti SSC 1GB
Tap: noname 355W 12V agon 15A.
Monitor: 1600x900Elmondasa szerint a FarCry 3 Ultran es 1600x900 felbontason Frapsal merve 55fps megy neki. Na most megvette a BF4-et, hogy tudjunk multizni. 1280x720 ban minden lowon es akad neki. Nekem ez egy kicsit fura hisz a FarCry 3 meg megy neki Ultran. Vagy a BF4 hez keves neki a proci, esetleg a tap? Valaszotokat elore is koszonom a neveben is.

-
knajf
senior tag
Sziasztok!
Nagy kérdések előtt állok. Böngésztem már több oldalt e kérdés kapcsán, nagyjából az tisztázódott, hogy egy 7850K mellé egy R7 250 1GB DDR5 boost-ot érdemes venni (sapphire-ra tettem a voksom). Ha ezzel kapcsolatban valakinek tanácsa lenne, azt szívesen fogadom. Amit tudni kell, hogy miniITX ház/konfi van egy 250W os táppal, 1db SSD-vel. 2x8GB Teamgroup 2400MHz-es ramokkal, amik a maximumon hibátlanul üzemelnek. (BF4-et végigtoltam kis monitoron HIGH beállításokon hiba nélkül). Tehát low profile VGA-t keresek. Az ár nem szempont, mivel a létező leges legjobb áron jutok mindenhez (ezzel foglalkozom).
Szóval a két kérdés: Milyen LP VGA-t ajánlotok CF-hez, illetve a 250W.os táp mivel boldogulna el. (Chieftec Flyer series ház van a hozzá adott Chieftec táppal, ami csak akkor fúj meleget, ha játszom, de játék alatt se pörög fel a venti, csak szimplán meleg levegőt áraszt ki magából)
tuning nincs.
Köszi a válaszokat, NAGYON!

u.i.: A lap típusa: Asrock FM2A88X-ITX+
-
nyakdam
aktív tag
válasz
Pandasrac198
üzenetére
Ha már most tudsz venni bele VGA-t, nem biztos, hogy a 7850K a jó választás.
Mire jön olyan játék ahol számít az IGP jelenléte, addigra elavul. Nem úgy tünik, hogy egyhamar jönnek az új-generációs játékok, de még a DX12 sem lesz látványos előrelépés szerintem pár évig.
Én egyébként elvagyok a 7850K IGP-jével(Persze nem játszom modern AAA-s címeket). Később tervezem a VGA-s bővítést.
-
nyakdam
aktív tag
válasz
Pandasrac198
üzenetére
A 860K a 7850K letiltott IGP-s változata, én úgy tudom.
A 270X-et bármely 4 szállas proci kihajtja. (1-2, csak 1 szállat használó játéknál van csak különbség egy i5 javára az fps-ek terén.)
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Pandasrac198
üzenetére
Ha mindenképp külön VGA lesz a gépben, felesleges kiadás a 7850K 41k-ért.
Athlon X4 760K (4.1 GHz/3.8 GHz) 21k
Athlon X4 860K (4.0 GHz/3.7 GHz) 23,5k
Az így megspórolt 20 ezer Ft-ból bőven-bőven vehetsz egy R9 280 kártyát és még marad is.
Egy 760K + R9 280 mindig gyorsabb lesz mint egy 7850K + R9 270.
Játékhoz VGA kell, a proci "másodlagos".
Esetleg ha kell a prociba épített IGP (sose lehet tudni alapon) akkor is egy A10-5800K (4.2 GHz/3.8 GHz) jobb választás mint a 7850K.
Ezzel 16.000 Ft-ot spórolsz amibe még mindig belefér az R9 280.Ha procira akarsz költeni 40-et és marad(na) az R9 270 akkor inkább a legolcsóbb OEM i5 és az LGA1155/1150 platform.
Szigorúan szerintem és kizárólag ár/teljesítményt nézve!!!

-
varmi2
nagyúr
válasz
Pandasrac198
üzenetére
Miért akarsz cserélni?
-
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem volna hogy milyen alplaplra cseréljem le ezt a konfigurációt.
Alaplap Asrock FM2A88M-HD+
Processzor AMD a 10 7850k
Memoria 8gb 1600MHz Kingston DDRIII HyperX Fury Red Kit ram
OOD Samsung
HDD Western Digital 2TB
Ház Zlamn Z9
Taáp FSP 500W 12CM hEXA+APFC 80
Hűtő Cooler Master Hyper 212 evo
VGA Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5 -
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok ezt a gépet szeretném összerakni meg néznétek kell-e valamin változtatni vagy így jó lesz?
Alaplap Asrock FM2A88M-HD+
Processzor AMD a 10 7850k
Memoria 8gb 1600MHz Kingston DDRIII HyperX Fury Red Kit ram
OOD Samsung
HDD Western Digital 2TB
Ház Zlamn Z9
Taáp FSP 500W 12CM hEXA+APFC 80
Hűtő Cooler Master Hyper 212 evo
VGA Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5 -
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok melyik processzor tudná jobban ki használni ezt a videokártyát ( A10-7850K=Athlon X4 860K)
Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5
-
Fiery
veterán
válasz
tamikomac
üzenetére
A WinRAR benchmarkjat is lehet ilyen celra hasznalni, csak ki kell ikszelni a Multithreading opciot. Meg mondjuk en pluszban, a SuperPI es a WinRAR eseteben is, az adott processzt raforce-olnam (affinity) a legelso logikai processzorra a Task Manager-ben, a biztonsag kedveert.
-
válasz
Toby888
üzenetére
Kerestem, de csak régi verziót találtam.
Amúgy meg az első találat egy 2013-as kérdés, hogy hova lett a PSCheck, a második megy egy google fordított oldal, ahol azt írják, a legfrissebb verzió ismeretlen.
(#1778) 2D: Kaverit 3.5.27-től ismeri elvileg. Ezt vagy újabbat keresnék én is.

-
-
Toby888
senior tag
-
stratova
veterán
Tudtommal 3800 MHz-et csak akkor ér el a procid, ha mindössze egyetlen szál kap terhelést. Ez azért manapság igen ritka emiatt valószínűleg legfeljebb a Pb1 szintre tud ugrani az órajeled. Monitorozni ezt pscheckkel tudod valós időben. Aida pstate monitora még egy fejlesztési fázisban lévő funkció, ami elvileg Engineer és Business csomagokban érhető (talán) el.
A szinteket a PH!-tesztből A10-7800-zal lehet a legjobban szemléltetni.
Itt (elvileg):
Pb0 - 1 mag/szál turbó órajelen [ha a többi C6 állapotba kerül]
Pb1- 2 szálas turbó
Pb2 - minden mag turbó órajelen
P0 - legmagasabb normál órajel
P1-4 - alsóbb, energiatakarékos órajelszintek
(amíg a hő és TDP limit engedi) -
2D
csendes tag
válasz
nyakdam
üzenetére
Valoban, ez nem a K-s model.
De igazandibol nem is akarom huzni.
Csak azt szeretnem latni, hogy teljesiti-e a specifikaciot.
Vagyis hogy a 100Mhz-es FSB-vel, terheles hatasara felugrik 3800 Mhz-re az orajel. ( Turbo mode, 38x-os szorzoval.) De valamiert mindig csak 3700-ra ugrik fel.
A 3811 Mhz-et eddig csak 103 Mhz-es FSB-vel sikerult elerni, 37x-es szorzoval.
( Vagyis maga a processzor tudja a 3800-at..)
De ezt tuning nelkul is tudnia kellene a rendszernek szerintem..
-
2D
csendes tag
Sziasztok,
Nemreg vettem egy A8-7600-as Kaverit ami egy Asus A88XM-PLUS lapban dorombol, 2 x 4Gb ADATA 2133 Mhz-es memoria tarsasagaban.

Viszont a BIOS beallitasainal sok mindent nem ertek sajnos, ebben kernem a segitsegeteket:Hogyan kell beallitani a BIOS-t, hogy a turbo mod elerje a 3800Mhz-et?
Ha az FSB 100Mhz, a max frekvencia szorzo amit tesztprogrammal latok 37, vagyis 3700Mhz az orajel.Ha az ASUS autotuning szoftverevel allittatom be a BIOS-t, az 103Mhz-re allitja az FSB-t, es
akkor kijon a 3811Mhz is, de itt is csak 37-es szorzoval.
A segitseget elore is koszonom!

Udv,
2D -
kjani18
őstag
Hali
6800K -m van, giga lappal, szépen megy. Gondolkodom, hogy 7850K -re cserélném, de lapot is kellene cserélnem. Szerintetek érdemes? Tud annyival többet, mint amibe kerülne a csere?
Köszi
Jani -
stratova
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Hangról annyit tudott nyilatkozni, hogy jobb mint korábbi FM2-es lapján. Ott jobban átjöttek az elektromos zajok, ilyet az MSI-n nem tapasztalt. Az ominózus GA-F2A85X-UP4-et "cicergés" (amely C6 kikapcsolásával is megmaradt) miatt cseréltette A88X-G45-re.
Nem panaszkodott stabilitási problémára, bár sok mindent nem állított a BIOS-ban. Viszont ő tart karban egy FM2A85X-ITX + Trinity konfiguráció is, ami szintén verte hangban a Gigabyte-ot, majd megkérdem össze tudná
-e hasonlítani az MSI-vel.
AMD Quickstream automatikus indításának kikapcsolásával már a LAN sebességre sincsen panasz. -
Vartanus
őstag
válasz
stratova
üzenetére
Mennyire elégedett vele?
Bios vagy egyéb gond nincs?(csak azért kérdem mert össz-vissz 3 biost adott ki hozzá az MSI)De ami igazán érdekelne,hogy az integrált hangrendszere mennyire jó?(sok teszben lehúzták mert a THD+Noise eredménye gyengus -75)Gondolkozom Asus Crossbladen is,csak az elég húzós a maga 48K-s árával és az MSI G45 kb azt tudja csak jóval olcsóbban,viszont én sokat hallgatok zenét és fontos az integrált hangrendszer minősége.
-
Vartanus
őstag
Ide is kérdésnek hátha it is van

"Halihó!
Valaki használ MSI A88X-G45 Gaming lapot?
" -
8th
addikt
válasz
letepem
üzenetére
Félreértettetek mindketten. Én nem akarok játszani. Csak kérdés szinten merült fel bennem, hogy eldöcögnek-e az fenti játékok rajta vagy sem mert ha igen akkor azt veszem meg. Ha játszani akarnék már rég kidobtam volna a mostani gépem és nem apu-ban gondolkodnék. De nem akarok. FM1-hez már használtan sem nagyon van alaplap nemhogy boltból szóval pont az lenne az utolsó amit vennék.

-
letepem
aktív tag
Akkor ha tényleg nagyon költséghatékony konfig a cél akkor beneveznék egy a4-a6-os Llanora a helyedben. az egész konfig 2-4 maggal korrekt teljesítményt nyújt!
Tapasztalat egy kis a4es kis kétmagos elviszi a crysis 2-t low-miden! Kb 1,5 éve tettem össze egy ilyen konfogot hihetetlenűl olcsón és meglepődtem mit tud 2(!) gb ram mellett! -
nyakdam
aktív tag
Hali,
Én nem rég lettem egy 7850K tulaj és egy MSI A88X Gaming lapom van. A Killer LAN nekem is szar, mint láttam már másoknál is Asrock lapokban. Valaki talált már megoldást? Hiába raktam a legfrissebb drivert azzal is szar. 50M-es netem 3-4M-el megy csak.
Jó lenne ha valaki talált volna megoldást, mert kénytelen leszek másik hálókártyát dobni bele.
Köszi
-
8th
addikt
válasz
solfilo
üzenetére
G41M-S3, E7500, 4GB ddr3, int. intel X4500. Nem mai csirke. Videokártyát évekkel ezelőtt eladtam belőle kihasználatlanság miatt.
(#1749) letepem: Az ezzel a bajom, hogy igazából sem magas számítási sem magas grafikai teljesítményre nincs szükségem tényleg nem használnám ki. Amire ezt jelenleg használom arra az idők végezetéig elég lenne de lassan váltani kéne valami korszerűbb alacsonyabb fogyasztású cuccra ezért gondoltam első körben a fenti A4 APU-ra. Azzal megint ellennék vagy 6évet. A játékos szál csak mellékesen jött be a képbe.
-
8th
addikt
válasz
letepem
üzenetére
Drága az is. Két maximum három alkalommal lenne kihasználva évente ahhoz meg luxus egy A8/A10-et tartani. Amúgy sem izgat már a játékok világa talán a Dark Messiah volt az utolsó játék amit pc-n végig nyomtam valamikor pff... hét évvel ezelőtt. Marad a mostani gép legfeljebb kölcsönkérek egy videokártyát bele arra az időre.
-
letepem
aktív tag
-
8th
addikt
AMD A4-7300
Radeon™ Brand: HD 8470D
Radeon™ Cores: 192
GPU Clock Speed: 800 MHz
DDR3 Speed: 1600Ennek mit tudhat a GPU része? A régebbi tipikus lövöldözős lanpartis játékokkal vajon megbirkózik? CS: UO, CoD4, UT3, BF3 stb... ilyesmikre gondolok.
-
Stonerice
őstag
Kérhetnék valakitől egy Most Wanted 2012 pillanatképet 7850K-val és valami erősebb AMD vga-val HD7850, 7870?
Elvileg akármilyen vga megteszi ami nincs kihajtva ezen a ponton
Fullhd minden beállítás ON vagy HIGH/MAX! AZ i3-2100 al szeretném összehasonlítani. A játék erősen PhysX-es és érdekelne mennyit bír kihajtani.
OC-val is érdekelne.
Rakom a képet melyik helyen vagyok rá kíváncsi..Itt a kép. FPS és GPU használat is látszóódjon ha lehet...
Butitott i7-es eredmény van a képen, i3 al 32fps született.
Aki nem találja meg a játékban ezt a pontot, annak segítek
. Úgyanígy kellene beállni. A kocsi mögött egy Fémből megmunkált földgömb van!
-
ZoeS
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem a Milyen alaplapot vegyek? fórumon ezt a lapot ajánlották és teljesen megvagyok vele elégedve, tudásban is meglehetősen jó és árban meg szerintem kimagaslóan jó!
-
SSJPiotr
csendes tag
válasz
Preacher1980
üzenetére
Szvsz hagyd meg jelenlegi géped, mire a Kaveri szolgáltatásai ténylegesen elterjednek (főleg amik nem érhetőek el radeon GPUval) addigra már sokkal jobbat sokkal olcsóbban lehet majd kapni
-
Preacher1980
tag
Üdvözlet az Uraknak!
Végig olvastam az egész topikot, tesztekkel meg minden, s az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek arról, hogy érdemes-e váltanom a jelenlegi konfigról? A mostani gépem az aláírásban / adatlapon.
Váltás esetén is megtartanám az egyik vagy mindkét VGA-t.
A váltás oka az APU új szolgáltatásai (HSA, Mantle, TrueAudio, stb.)
Az egyértelmű hogy ez a jövő, az Intel is erre megy a Skylake-kel.
Előre is köszi!
-
-
Stonerice
őstag
-
ZoeS
csendes tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Kb 100ft elteres van a 2 kit között
ami sztem vicc vagy nem tom. Ezert is kerdzzem ra hogy egyaltalan van-e ertelme
azt tudom hogy visza kell majd venni 2133ra de ha oc lesz akkor a memoria csak vissza kerul az alaporajelre
gondolom en o.O (igen ontudatra ebrettem, hulyenek lenni jo mert kevesebb dolog aggaszt
) -
ZoeS
csendes tag
Szerintetek milyen kitet vegyek a kaverim mellé? 2133mhz vagy 2400mhz? 2400mhzbol talatam jo aron corsair vengeance pro 2x4gb cl11es modulokat. Mi a velemenyetek?
-
stratova
veterán
válasz
üzenetére
Van akinek a tuning hobbi. Abban leli örömét, hogy valamit finomhangolhat és az APU neki újszerű, az IGP miatt másfajta kihívást is rejt. Én is sokkozok lassan, hogy mikor tudná áthozni kolléga az A10-5800K + A88X-G45 GAMING + Predator 2400 + saját játékvíz szettet, szívesen megnézném mit bír.
-
Stonerice
őstag
válasz
üzenetére
MIRE? MIÉRT? ---> Unalom ellen

Speciális eset
. Csak hozzáértők b.szogassanakIgp nélküli verzió túl könnyű lenne Egyébként tudom miért csinálom. Ezzel pótolom a stratégiahiányomat.
(#1722) hegegege
Mások sajna ezt nemlátják, hogy mindenre jó a konfig
Most kb. egy malacpersejt helyettesít.
Oké, majd re ha meglesz a konfig
-
Stonerice
őstag
válasz
üzenetére
57 futárral
Spórolásról annyit, hogy ezért lenne jó valamit előbb eladnom. Addig énse pattogom.Ha nemlenne elég az apu akkor kapna egy Nvidia 750ti/660 at és le van tudva.
Intel is kevés sokszor ahol PhysX van. AMD procikhoz találták ki az nvidia vga-t
(#1720) hegegege
De ha beválik, akkor élvezem a lehetőségeit. Az a baj fogalmam sincs mire elég. Intel igp-vel is elég jól elvoltam. HD 3000 Ha 2x erősebb lenne m,ár jólenne
A 7850K sztem 3x is erősebb mint az húzva. -
Stonerice
őstag
válasz
üzenetére
Játszani nemigazán játszom, de mikor nincs mivel általába akkor jön rám a jáchatnék
Direkt szivatom magam vagy nem tudom.
Netezésre filmezésre használom 95%-ban a gépet. Egy évben 2-3 hétre el kap a jáchatnék, persze a tuning hiányomat is ki szoktam élni.Átlagos dolgokat is csinálok.. zene vágás kép/videó konvertálás. Annyi gond van még hogy FULLHD monitorm van, és kisebb felbontások ezen nem jól néznek ki

-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Akkor ennél is úgy van mint intelnél?
Ha húzod a cpu órajelet akko raz IGP is gyorsul , mivelhát az L2 stb cache órajele is nőMint pl itt is látható BF4 ben

Akkor mindenképp 7850K lenne. Itt látszik az órajel difi által a gyorsulás mértéke 3,7 vs 4.3. GHZ kisebb a jobb
-
Stonerice
őstag
válasz
üzenetére
Másik dolog, hogy rottyon van a használt piac. Olyan jó árak vannak dolgok ,hogy szégyellem magam. Most nemjó eladónak lenni
Sajnos pont ahhoz a csoporthoz tartozom 
Kicsit félek a 7850K tól azért. de érdekel is az APU mert még nem volt olyanom, és ha tuningolhatnám rammal együtt, akkor minden fps számít
. 2600-as ramokkal használja valaki? Úgy értem 2400mhz +OCMíg megvan a jelenlegi konfigom addig nem is szívesen költenék semmire.
-
Stonerice
őstag
válasz
üzenetére
Látom nem érted mit offoltam

Nem játszom már mert nincsenek az érdeklődési körömnek megfelelő játékok!
Így hogy minden megy full grafon, meg még inkább hidegen hagy az egész.
Felfele semmiképp se fejlesztenék, mert csak áll benne a pénz. Húzástól meg nem félek, sőt, sokszor még helyeslem mert a gyenge példányok akkor buknak ki, és így a fél évet oczva bíró cuccok tovább képesek működni. Cpu 4,6 ot megy HT val stabilan , vga meg valahol 1200 felett áll meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0

- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Úgyanígy kellene beállni. A kocsi mögött egy Fémből megmunkált földgömb van!
Direkt szivatom magam vagy nem tudom.