- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
tibaimp #114046 üzenetére
Igen, ez ilyen
Az első gépem 286-16 NEAT AT volt. És döbbenetes, mennyi mindent elfelejt az ember. C64-en bekapcsolni a gyorstöltést, ZX-81 grafikai-gépelés gyorsítás (biztos volt valami rövidítése), később low-lever format, jumperelgetés (nálunk pucukázás volt a szak szó rá), config.sys meg autoexec. bat reszelés, PCTools vs. NC., stb... -
-
válasz
tibaimp #113984 üzenetére
Köszi.
Igen, ilyen fajta.Nagy kattanásom van a PC-be való CD váltókra.
Két ilyen meghajtóm is van, az egyik sajnos úgy tűnik kimúlt (majd szétszedem megnézni, mi baja lehet), de előtte egy gépben voltak, úgyhogy 12 lemezt tudott elnyelni a verda
Karácsonykor ezekkel ment a giccses karácsonyi lemez shuffle.
Winampban hoozáadtam minden bent lévő audio cédét, shuffle be, és szépen váltogatta a lemezeket automatikusan, vagy amikor én kértem a Live Drive távirányítójával a kanapéról.Persze van aki ennél egy picinyit tovább ment. Az egész videót érdemes megnézni amúgy, én nagyon bírom a fickó előadásmódját.
Illetve egy 4 lemezes is van, az kondicserére vár, de műxik.
Az Asus meghajtót amúgy nem ebbe a gépbe szántam, slot-in drive-ot szeretnék oda is, de itthon eléggé eltűntek, úgyhogy várom hogy felbukkanjon egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest