- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #85163 üzenetére
Nekem is volt bajom az ADSL-el, mikor 16Mbitre emelték a falumban a 8-ról, akkor mindenkinek alig ment 4-el vagy annyival SE...
Kezdtem 1Mbitel első nap emelték 512-ről ...
Nekem is volt h re vezetékelték, de akkor földet kellett ásni rendesen... Mégse bírta, a 16Mbit, a 2Mbitet se bírta, de az a tőlterhelt DSALM hibája volt.A UPC meg behozta a szemközti oszlopról.
Athlon XP operett : Hogyne kedvelném! Ezek a CPU-k egy legók, akik szakértői kezekre vágynak és sokkal több van bennük mint hinné bárki is.
Nagyon remélem, hogy az áll leesős képek megfelelnek majd neked és persze igyekszem is. Rajta vagyok a témán, de mintha az istenek nem akarnákelőbb egy covid, majd egy Ukrán háború (van török és orosz is a nagy csapatban).
De előbb ha lehet a csapatomról tudnék valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple Watch
- Reklámblokkolók topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest