Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #102392 üzenetére
Elgondolkodtató, és sok szempontból igaz amit írsz.
De, azt mond meg, mire ment valaki 96-os fő hardverekkel (cpu-mem-vga) hogy futtassa a 98 végén megjelent, már javában 3D-s Half Life-ot?
Nem létezik, hogy valaki a 96-os S3 Trio 32/64-őn futtatta volna egy 5x86-oson. Most azt ne számoljuk, hogy másodlagos szerepben persze maradhatott egy Voodoo mellett egy régi S3 is.Úgy gondolom 98-ban is nagyon sokan voltak 96-os alkatrészeken. De ők csak a koruknak megfelelő szoftvereket tudták futtatni. Vagyis éppen retróztak
Sztem a 90-es évek második felében csak a procin és a vga kártyán kívüli alkatrészekre igaz, hogy meg lehetett lenni velük 3 évre is. Előtte igaz, meg az utóbbi 20 évre is, sőt.
De az nagyon pörgős időszak volt.Egyébként, pl. a nagy floppy meghajtóm nekem is sokáig a gépem része volt. 92-től 2002 körülig tutira. Most is megvan, de a szekrényben pihen
-
-
arn
félisten
válasz
frescho #102392 üzenetére
Nem erted, amit irtam - 96ban nem tudtal a gepbe rakni 2005os hwt, mert nem letezett, 1996ban jarunk. Retrozva mar megteheted.
A masik esetet nem kell bemutatnod, igy fejlesztettem pct 30 evig, sose vettem komplett gepet csak 93ban. Ettol fuggetlenul a kulcshwek korban altalaban szintben passzoltak, mert sok ertelme nem volt csucs videokartyat venni egy gyenge gepbe.
A retrozasi gepepites nem igy zajlik nalam, hanem elkepzelek egy szamomra erdekes korszakot es ha akkor bementem volna a boltba es egy csucshwt szerettem volna, mi lenne az? De ettol kerul bele olyan vas, amit szeretnek hasznalni, es korabbi - ha figyeltel, 95os dx4be 92es sbprot raktam 88as midivezerlot, vagy a milleniumos pcbe gust.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest