- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Wow, szomorúan tapasztaltam a 2100S SCSI RAID-üket meg már sajna egyáltalán nem kezeli a Windows 7 (mármint a Server 2008 R2, az pedig csak 64 bitesként jelent már meg).
Anno még Windows XP-vel (akarom mondani 32 bites Server 2003 R2-vel) tökéletesen hasított, én is az Adaptec honlapjáról szereztem be a drivert. Igaz, én nem is boot lemezként használtam a tömböt, így nem is merült fel semmiféle problémám vele.
Egyébként valakinek van tippje, hogy melyik SCSI RAID vezérlőjüktől (ami sima mezei 32 bit/33 MHz-es PCI slotban is működik problémamentesen) kezdődik a Server 2008 R2 támogatás?Ja igen, Windows XP telepítés kezdetekor nem igényelhet a RAID vezérlőhöz floppyról drivert?
Tudod, amikor F6-ot kell nyomogatni hozzá az elején. Valahogy így: -
Murphistic
aktív tag
Szervusz!
Lehet hülye kérdés,de az XP-re az adapteces meghajtó van feltelepítve? Ha fel is ismerte lehet nem jó változatot rakott fel.
Próbáld meg ezzel a meghajtóval: Adaptec ATA RAID 1200A
A másik tippem: ugyan itt azt írják, hogy hogyan kell a bootolható tömböt törölni, de nálad nem pont egy bootolható tömböt kell létrehozni? Gondolom most csak sima tömbként szerepel,ezért enged rá másolni.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest