- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen ez kiváló grafika így. Csak egy gond van vele, hogy nem elég retró, illetve az eredeti játék hangulatát én az eredeti grafikához szoktam meg. Az eredeti grafika 320 pixel, mely mai szemmel már kicsit elnagyolt, ezen javít a ZDoom de az eredeti formát megőrizve.Természetesen ennek ellenére szívesen használom a Doom3 grafikáját is.
-
Igen! ZDoom letölt , kibont a Doom könyvtárába->Heretic bemásol ugyanide-> ZDoom indít
->megjelenik egy menü melyben a Doom mellett már a Heretic is kiválasztható.Felbontás
a videokártya max felbontásáig állítható az elindult játék menüjében. De vigyázz a beállított
felbontást a monitornak is támogatnia kell ! Az egeret majd valszeg be kell állítani a függőleges mozgásokra, itt ugyanis már az is van az eredeti játékhoz képest -
Ha jól emlékszem egy AMD3000+ 939 procira. Király kártya, régen is ritka volt.
Egy 486-ban szolgál most, jól működik. Majdnem mindegyik gépemben SB van,
egyedül a K6-2-ben van Diamond MX300 .Viszont szeretnék kipróbálni egy Gravis-t
a régi nagy riválist, csak még nem tudtam beszerezni. -
Ranagol_5
senior tag
Ez nekem sem új, ilyen "szomszéd informatikussal" én is találkoztam egy párral. Elég durva sufnikat tudtak csinálni a delikvensek számítógépeibe, mi meg csak lestünk, hogy mi a gyíkot csináltak a gépekkel. Gondolok itt a lesarkazásokra, ami igen gyakori volt, a memóriákat fordítva akarták belenyomni a foglalatba.. winchesterek lábai elgörbítve, amit te is említettél proci lábak eltörve, elhajlítva.. rettenet volt.. de a kedvenceim a PC World-ön meg Gamestar magazinon okosodó fenegyerekek voltak, akik lejöttek, és vergődtek egy sort azon, hogy az újságok ezt, meg azt írták
Persze, a fele hülyeség volt.. de legalább volt kiken nevetni.2-3 telepítés között
-
Ranagol_5
senior tag
Anno olvastam valahol, hogy hogyan kell átalakítani a Gef 4TI-ket quadrokká,de az már elég rég volt, de hogy magától alakuljon át azzá..
Peti_S, nem olyan jó az, ha átalakul. Nekem Quadro 4 980XGL-em volt, és CAD-en meg egyéb tervezői szoftvereken kívül semmire nem volt jó, pedig nem volt gyenge kártya, ráadásul akkor még 180e körül vesztegették a nagykerekben is.
-
Ha nem tévedek, ez csak egy sima TNT2, nem Ultra. A 486-os hűtőt is azért tudta rátenni, mert a sima V770-en csak egy passzív borda van. Meg beszéltem is priviben a sráccal, és rá rájött, hogy az nem Ultra. Csak akkor nem tudom, miért nem írta át a hirdetést...
Az zavarta meg, hogy 32 MB-os, és azt hitte, hogy csak az Ultrán volt annyi RAM. Hát igen, aki akkor nem volt ott, az nem tudja.
-
-
Laptopban quadro? Nem ellentmondásos ez? Azok workstation kártyák.
A tippet meg más már elmondta: kösd rá a röfire. Nekem is ekkor rakja fel a voodoo órajelszintről az alapra a radeont a laptop.VAGY
notebook hardware control. Meglepően sok mindent lehet piszkálni vele.
Persze pista/vinhét alól lehet nem lesz jó :S
-
Az ide vezérlő elvileg nem speciális. Annál inkább a driver, ami az lpt portra kötött külső racket üzemeli be...beszarás
ilyen p3ra meg nincs szükségem...nekem már túl sok helyet foglal, nem tudnám hova rakni. Anno mogyoroban is voltak ilyenek (talán pont ilyen), de már akkor is kihagytam.
-
-
-
peti_s
addikt
, én letöltő gépnek használom, most már annál is inkább mert nappal a UPC korlátoz... :S Jobban bírja a 24/7-t mint a P4.
Bár sztem ez a 2000/XP miatt van.
Jaja, de először nem értettem hogy hogyan.
Mert vmi 600 napra emlékeztem, aztán rájöttem az az egyéni avatarhoz szükséges, nem az őstag ranghoz.
-
peti_s
addikt
Azért ez várható volt.
Teljes sebességű a cache, és 2x annyi.
Bár az EDO RAM, és az alacsonyabb órajel pedig pont a PII-nek segít.
Mivel hűtőd? Mert én nem tudom egy házba se beleszerelni, mivel semmit sem tudok ráfogatni. Pontosabban a HyperTX2-t rátudtam, csak féltem hogy letöri a műanyag pöcköt.
-
-
törölt tag
Én nyakig ülök egy melóban. Programot kell írnom egy autóipari célgépre, de csupa olyan eszközt raktak bele a kollégák amihez még nem volt szerencsém. Ráadásul egy csomó cucc még nincs a helyén vagy elektromosan nincs bekötve, kipróbálva. Igy még igazán közelébe se kerültem a billentyűzetnek, mert mindig van valami amivel még molyolni kell. Tipikus dolog, hogy az utolsó ember kerül a legnagyobb kutyaszorítóba. Egyszerűen felélték az előttem lévők azt az időt ami most kellene. Kb. olyan a helyzet, amikor a 4x400-as váltóban az utolsó embernek kellene behozni 400 méter lemaradást.
A 64-bites PCI/SCSI kártyát nem felejtettem el, csak jelenleg egyik dual socket-A lapom sem működik. Amint lesz időm és BIOS-om, még próbálkozni fogok a lapokkal. Lehet, hogy majd meg is kereslek a kártyával kapcsolatban, hogy leteszteljem, segít-e. Egyelőre gőzöm sincs arról, hogy segít-e vagy sem. De semmiképp nem szeretném elbukni, hogy a HD3850-es ne menjen egyik AMD762-es lapban sem.
-
-
cskamacska
addikt
A HOC.hu tesztpéldányát vettem meg 2007 júniusában. Mindenhol meg volt hirdetve, a kutyának sem kellett. Még Yutani is csak nyammogott rajta. De a lényeg, hogy most nem akar működni... viszont kevés kivételtől eltekintve(mint pl amiről linkeltem a márkot), kitörölhetem a PCI pótkártya gyűjteményemmel..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest