- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Vond le a következtetéseket.
Neduddki Sata kábelt keresett, és talált asszem procit.
Te nem tudom mit kerestél, és találtál procit.
Frescho sem tudom mit keresett, de talált egy hálókártyát, és egy Psion 3-t. Te, és Neduddki procit keressen, amikor mást akar, Frescho bármit kereshet, jó cuccokat fog találni.
-
törölt tag
Win95/Win98 alapból nem ismeri az USB-t. Mind a kártyához, mind a műmütyhöz meghajtóprogramot kellene telepíteni. Win98 van telepítve a gépre, de csak a VIA áramkörös kártyát próbáltam ez alól feléleszteni, sikertelenül. Az a tuti kártya pontosan milyen? Kaphatnék róla valami infót?
-
Stirlitz
senior tag
Őőő, mielött teljesen szétszednéd, milyen memoria foglalat van az alaplapon? Home made nas-t szerkesztek, és úgy tünik ubuntu server megelégedne egy ilyen procal is, csak 128mb ram legyen. Wiki szerint egy ilyen processzor 10watott fogyaszt, míg az általam használatba vett, szintén compaq deskpro p2 400mhz-ese pedig 24wattot. Így most egy ilyesmi gépre hajtok épp
Vagy ezt kellene valahogy downgradelnem. Probálkoztam vele, hogy 66mhz legyen az fsb, de attól tartok ez dip kapcsolóval nem fog menni.
-
snake1977
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek és sok csomagot a fa alá.
akkor egy kis eredmény, nem is voltak rosszak ezek a procik.
686 Pentium 2 Celeron 400 MHZ i440BX Abit BX133RAID alaplap CL2 SDRAM 512 MB, Abit Siluro Geforce3 250/460 MHZ es konfig
Quake3Demo 1 (800/600) 50,3 FPS
Quake3Demo 1 (1024/768) 49,7 FPS
3DMark99Max: 2199 CPU: 3523
3Dmark2000: 1804 -
törölt tag
Nem én szivatlak, hanem saját magad.
Már elnézést, de úgy értetlenkedsz, mint aki még nem vásárolt internetes aukción. Ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy aukciót túl kell licitálja az összes többi licitet. Az én 93 dolláros licitemet túllicitálták, így a nyertes 94-ért elvihette. Áruld már el, honnan tudod, hogy 200Ft elég lett volna ahhoz, hogy túllicitáljam?
-
snake1977
őstag
Amikor én vettem az mx460-ast akkor kezdett bejönni ez a széria talán 1-2 hónapja volt nálunk forgalomban, még emlékszem 23ezer forint volt ez a kinai noname LITE verzió, az asus mx440-es volt 27ezer na annyi pénzem akkor nem volt már
Viszont a 8500-as verte magasan, 3d mark 2000-el teszteltünk meg 2001-el, és sok volt a különbség, mert a 2001-ben a gef2 gts csinált 3000 pont körül, és a 8500 ati meg azt hiszem közel rávert 40-50%-ot, kár hogy nem emlékszem már pontosan. Az mx460 lite, meg kicsivel volt csak jobb a gts-nél, bár lehet beleszólt erősen a cpu limit, mivel egy 1000-es tualatin volt meghúzva 1,5ghz környékén, speciel a memóriára emlékszem konkrétan, egy 128megás 133mhz-es Hynix volt, ami elment 160mhz körül, ezt a haver span egyből lehúzta tőlem, adott érte 256mb 100mhz-es sd-t, akkor ez nagyon jó biznisz volt
Yutani 8500-asom volt nem is olyan rég, de akkor még nem ph-ztam aktívan, igy nem tartottam meg, az csak egy szimpla videó kártya volt nekem, akkor még nem néztem hogy mennyire gyakori e vagy sem.
-
-
törölt tag
Nem poén akart az lenni. De egy "jumper settings"-en kívül nem sok infót találni erről a lapról. 486-osoknál divat volt, hogy a leírásokban csak azt adták meg, hogy adott típusú processzorhoz hogyan kell állnia a jumpereknek. Azt nem kötötték a felhasználó orrára, hogy mi a funkciója. 20 féle procihoz 20 féle beállítás...
-
zoltanz
nagyúr
Igen a fogyasztás sokat javúlt, de a 486 -os időkben pl nem volt kritérium nagyon ez, mert eleve alig fogyasztottak a procik, könnyebb volt fejleszteni.
Azért tegyük hozzá a teljeség kevéért, hogy a VGA vezérlők nem kicsit alakúltak át és és fejlődtek az elmúlt5 évben. Ha hozzávesszük a GPGPU megoldásokat a számítási teljesítmény sem kuty jópár területen ez használható is. A HDD -k is fejlődtek, de inkább praktikusak és mobilak lettek pl ESATA/USB csatolós SSD merevlemezek. -
snake1977
őstag
Bacsis
marad két db p3-as lap slot1-es procival, megy két alap vga, ezeket még ki akarom tuningolni, szétfeszelni a procikat ha lehet
De tényleg, átrendeztem a szobát ma, és kajak nem tudom sehova tenni ezeket már, meg bele is untam kicsit a gyűjtésbe.
No meg Zsolt haverom 1-2-3 hetente hoz pár darabot, szóval lesz utánpótlás pár hónap múlva, majd azok is mennek selejtezésre
Gratulálok az Phenom tuninghoz, szépen meghúztad -
zoltanz
nagyúr
Ki kellene adni egy könyvet a PH -ról szerintem vennék (stipistop fő társproducer
) az írás nem lenne gond fotókkal is lehetne illusztálni szépen Akosf is segítene biztos. Történetét is meg lehetne írni a totyiknak is valamit egykét mondatot az alapítokról, az üzemeltetőkről, és pár érdekes Logout témát beleszőni, az írás neked nem lenne gond, szívesen segítek, már csak, managert kell találni meg kiadót.
-
törölt tag
Az USB kártya + kártya driver megoldással már próbálkoztam. Nem jött be. A SanDisk Cruzer Titanium 4GB-hoz meg csak Win98-as drivert lehet letölteni. Ha vennem kell hozzá valamit ( másik kártyát vagy pendrive-ot ) az megoldható, de akkor már működjön...
Persze "átmeneti" megoldások vannak, pl. feltelepítek még egy Win98-at és akkor az alá az USB drivert, stb. Illetve egyszerűbb ha átrakom egy IDE csatolós gépbe a DOM-ot, majd onnan rámásolom a pendrivre, aztán vissza pakolom. De egy, a későbbiekben is gyorsan működő megoldást akarok találni...
szerk.: VIA VT6212L chipes, PCI-os kártyával próbáltam.
-
snake1977
őstag
Helyes, majd irsz a logoutba egy cikket "20perc alatt megyógyultam zenére" cimmel, mondjuk gondolkodtam egy "Talpra magyar" versidézeten is erősen.
Rézmozsár? Beledobok pár memóriát azt lesz belőle chip(s)Darthsun olvasgatom a totyikot 1-2-3 naponta, de a nagyok dolgába nem tudok beleszólni, meg kibickedni nem is akarok, főleg mikor Ákos_f, Yutani, meg te nyomjátok az ipart, csak lesek, leskelődök, de hát ez a kezdők privilégiuma.
-
snake1977
őstag
Bacsis el ne teleportáld magad a túlvilágra, na majd EZ a három bige feldob és új életet lehel beléd..ha nem akkor béke poraidra
Ja akkor jelzem, kihagytál a végrendeletedből, a lekvár licensét ha rámhagynád...sztem ez éri a legtöbbetNa gyógyulgassál, a whiskey jó toroköblitésre, viccen kívül, a paprika pálesz meg kihoz mindent és a zorrodat is tiszticcsa!
-
törölt tag
Bacsis! Mindig is jó haver voltál... választottam zenét... Mortal Kombat II - Ending
-
törölt tag
-
törölt tag
Miért, nem arra válaszoltam?
(#7862) akosf válasza bacsis (#7860) üzenetére:
"Bár egy RapidCad-1 / RapidCad-2 párost szívesebben látnék benne."(#7866) bacsis válasza akosf (#7862):
"2 CO proci egyszere? ilyenről sem hallottam... és legalább volt teljesítmény beli javulás a 2. hatásától?"(#7868) akosf válasza bacsis (#7866) üzenetére:
"A RapidCad páros nem két koproci. Hanem egy 386 + 387 páros."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged