- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oliverda
titán
válasz
#95904256 #5140 üzenetére
Neked hogy sikerül kihozni a 150MHz-et a P5A-ból? Nálam már a 133MHz-et sem nagyon szereti. Sőt ha be van kapcsolva az alaplapi cache akkor már a boot előtt lefagy ha kikapcsolom akkor meg a desktop előtt dob egy resetet. Próbáltam növelni az I/O feszt de nem nagyon segített. Elég gagyi cache lehet a lapon ha már a 133MHz is betesz neki...
-
válasz
#95904256 #5044 üzenetére
Ákos!
Most a legnagyobb tisztelettel mondom neked!
Nem igazodok ki rajtad
Megveszel 80ezer fölött egy lapot, amit csak azért vettél, hogy tesztelhesd benne a laptop processzoraidat...
Most meg 2szaros ezer ft miatt húzod a szádat?
Most vedd meg, banyek mert később lehet, nem lesz rá alkalmad! -
Badman 4ever
őstag
válasz
#95904256 #5028 üzenetére
Ez is igaz, de utánanézhet, hogy volt-e már jelentve itt: PH megbízhatósági lista honlapja
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rive
veterán
válasz
#95904256 #4687 üzenetére
Vagy szerzel azonos FLASH chipet és megcsinálod forrócserével - menet közben cseréled a BIOS-t egy működő lapban, ha érdekel, kifejtem - vagy felkeresed mondjuk Dryman-t.
Ui.: illetve megnézed, hogy inditás után a lap az egyedül ráakasztott floppymeghajtót megtekeri-e. Ha igen, akkor van erre valami floppyimage, ami automatikusan felir egy új BIOS-t.
-
törölt tag
válasz
#95904256 #4687 üzenetére
szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy pontosan mi is a jelenség a lap indítása után. Szóval akár normál, akár CMOS clear állásba jumperelve indítom a lapot, mindkét esetben a ventilátorok felpörgése után szírénázni kezd az alaplap. Kép nincs. A négy LED-es D-LED kijezlőn a második LED vált zöldre, ami azt jelenti, hogy már megvolt az "Early Chipset Initialization" és a "Memory Detection Test" fut. A memória azonban működőképes és korábban már ment ebben a lapban. Mindegy melyik slot-ba rakom, a jelenség ugyanaz. A következő fázis pedig a "Decompressing BIOS image to RAM for fast booting" lenne.
-
-
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
#95904256 #4586 üzenetére
Én is gondolgozom valami kétprocis vagy BX440 -es lapon vagy AMD-762 Southbridge768 -as lapon. Az AMD -s jobb lenne mert bele lehet tuszakolni 4 GB memóriát tudtommal az Intelesbe meg csak 1 GB -ot.
Mondjuk ilyen Inteles lapot azért lehet találni, AMD -sre meg nagyítóval kell vadászni a hirdetések között.
-
cskamacska
addikt
válasz
#95904256 #4640 üzenetére
A Winbest honlapján is fent van a termékük, mégsem tudom ettől könnyebben megvenni itthon a cuccost.
Viszont találtam hazai forgalmazót yay! Mondjuk se ide, se firewire, se ár, se kisker ahol ténylegesen megvehetném, de már jó jel. És neked is mélységesen köszönöm.
A b+-et hagyjuk.
-
cskamacska
addikt
válasz
#95904256 #4632 üzenetére
Először is drága, bolhán volt már 1500 is "az ilyen", másrészt ez is a cenzorált kártyák táborát gyarapítja. Ha már "az ilyen", akkor legyen flancos.
Meg egyébként is kéne USB 2.0 port is, namost + hangkari + hálókari + duplahűtős vidkari és már nem is férek el, és ki kell valamit hagyni..
Az téged ne érdekeljen, hogy milyen depibe esek, inkább segíccsé.
Egyébként sem volt szép, hogy lelőtted a poént. Elvetted szegény bacsistól a reményt..
-
cskamacska
addikt
válasz
#95904256 #4625 üzenetére
Úú, azt hol lehet megnézni, hogy milyen revíziós a chipset? Előfordulhat, hogy a relatíve később kiadott Chaintech 7KDD lapokba már az újabb került?
Egyébként Pyton MSI K7D lapjában a félprocis mód megoldotta a gondokat egy HD3650-el. Más kérdés, hogy ez nem segít senkin..
-
-
-
válasz
#95904256 #4586 üzenetére
Remélem ezzel már összejön
Lord Vader! Inkább 9800-ast vegyél, fölös, főlös, főleg a 6600ba az SM3SM2-ben meg a 9800 is van olyan jó
peti_s! 45fokot ír a 400as Samsung-ra 48at az 500as WD-re és 58at a RAPTOR-ra...
Hát annyi tuti hogy vanhangja felpörgéskor minimális, nem veszed észre... csak olyan furcsa kattogó hangot ad mikor dolgozik... mint a 4gigás seageteknek
-
-
válasz
#95904256 #4545 üzenetére
ugyanakkora a térfogat és az anyagsűrűség, akkor a súlyuknak is ugyanakkorának kell lennie erre gondoltam
Rive! És az 1megás változatok miért kaptam műanyag tokozást?
nagyon furcsa, hogy sokkal könnyebb a kis tesóihoz képest, a gagyi benyomást kelti
peti_s! Lesz K6-III+od? juppi király, akkor nemsokára indulhat a verseny és mindegyőnknek leszhozzá procija -
válasz
#95904256 #4542 üzenetére
de az tök mindegy hogy két fél kopasz kukac vagy két egész kupac kopasz kukac, mert a végeredmény nem lesz 1 illetve 2... hanem 0,5000000000001 illetve 1,000000000001 és ez ugye azért van mert hiába duplázódik a kukac súlya ha a kupac súlya nem változik. mert ugye az elkészült kukaoc csak nagyon keveset számítanak értem, világos akkor minden.. de most tényleg
Viccet félre téve, ha egy proci magjába 20 millió tranyó van a másikban meg 200millió, csak minimális súly többelet lesz akkor ugye? -
válasz
#95904256 #4540 üzenetére
a waffer mérete az évek folyamán nem változott (számottevően)
Szóval ugyanarra a sziliciumlapkára egyre több és több tranyót tudnak "rárakni" ugyanarra a területre... de a súlya nem változik... így már oks?szóval így ha jól gondolom a két kupac kopasz kukac mégsem két kupac kopasz kukac, hanem csak egy
meg egy nagyon pici
-
-
-
-
válasz
#95904256 #4523 üzenetére
annyit megér
De kár hogy le vagyok égve
Amúgy tényleg érdekes, hogy a Barton korába még jött le pár K6-os proci az AMD futószalagáról... De vajon ez hogy működhet? Fennt tartanak egy sort, direkt ilyen célokra, hátha van megrendelés ilyen kifutó termékekre, és akkor a megrendelést még azon a soron legyártották?
Amúgy még tudjátok min csodálkozom? nem tudom, hogy az AMD-nél is van-e ilyen, de Intel oldalon szokták írni hírekbe, hogy mely terméékek a kifutó modellek, amikre már nemsokáig lehet leadni rendelést... Ez általában 1,5-2éves típusoknál szokott ugye előfordulni... Már a 65nanós Quad-ok is kifutottak, vagy most fognak kifutni, akkor mégis hogy a bélbe lehet még mindíg újonnan dobozos 631-es P4-et meg 641-es P4et kapni zsír újonnan az ipon-nál?
felderülhetne a kérdés, hogy biztos valamelyik nagyker raktárjában maradt, találták ozt most adják el stbstb... DE!!! kb 1évvel ezelőtt itt bent a cégnél, ahol nem szarral gurigáznak, közvetlen az Inteltől meg az AMD-től szervírozza a cég a procikat, hogy a pélóba jöhetett 3,4es Socket478-as Prescott magos P4?de ilyen több tucat, tálcás és persze mind zsír új
-
-
-
cskamacska
addikt
válasz
#95904256 #4506 üzenetére
Hát erről van szó, hogy nem volt. Elkúrtam nem kicsit, nagyon.
Pedig nem adták drágán, igazából majd, hogy ingyen lett volna a ram és a proci mellé.
Oliverda: Csecsebecse, ritkaság, 133MHz FSB alapból, és a hozzá tartozó 4-es PCI osztó.
(AGP nincs ugye) Azaz míg egy ALiV-ös/MVP3-as lap 133MHz-nél már sütögeti a vinyókat, és a PCI karikat, addíg az Ali 7-es lap akkor kezd belejönni.. elméletben.
-
törölt tag
válasz
#95904256 #4499 üzenetére
A megérzés jó volt. Újraindítás után már az "Eszköz nem indítható. ( Kód: 10 )" és egy felkiáltójeles sárga háromszög szerepel az eszközkezelőben a HD3850 mellett. Ráadásul már nem is engedi az előző trükköt.
A trükk annyiból állt, hogy a friss Windows-ra felraktam az 5.33-as AGP drivert, majd a gyárti CD-ről a videokártya drivert az "Illesztőprogram frissítése" / "hely megadása" opcióval. Utána rögtön ment a 3DMark és a DxDiag sem panaszkodott.
-
-
-
-
-
-
L4rs
tag
válasz
#95904256 #4420 üzenetére
Az AGP-s HD3850 topicban "ódákat zengenek", hogy milyen iszonyat válogatós kártya chipset téren, és mennyire szenvedős beizzítani. Eddig az nForce2-vel voltak a legnagyobb problémák driver terén (gyakorlatilg 100%-os összeférhetetlenség), de úgy néz ki a multi CPU-s Socket A-s rendszerekkel sem OK.
Segíteni nem tudok sajnos, csak megjósolni, hogy nem fog menni, amíg nem születik rá normális driver, vagy valamilyen elvetemült házilag írt drivert meg nem találod a net legeldugottabb zugaiban. Sajnos ATI-AMD-ék ennyire veszik komolyan az újabb AGP-s kártyák támogatását. A legújabb HD4xxx-es sorozathoz még olyan elb*szott félkészeket sem adnak ki, mint a HD3xxx-ekhez*.*szerk.: azokat a gyártónak kell biztosítani.
-
válasz
#95904256 #4420 üzenetére
milyen alaplappal akarod működésre bírni?
Azt nézted, hogy olyan Catalystot raksz fel hozá, ami direkt AGP-s kártyákhoz lett készítve?
Alaplap chipkészlete felvan telepítve? másik VGA kari driver nincs fent?
Pontosan mi a probléma? egyáltalán az oprendszer felismeri a VGA karit? -
válasz
#95904256 #4381 üzenetére
az lett volna még csak a szép
nahh akkor mostmár csak normális ramok kellnenek ugye?
amúgy meg csesszél rá, hogy mit mutat az everest, mármint ha az én szemszögemből nézzük, hiába megy 50%al többet a dual tualatinom a p4-nél, ha játékokban sokkal jobb a p4, még azokban is ami támogatja a 2magot.. Játékokba elég közel kerülhet a 2 gép teljesítménye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest