- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jók ám azok a csőkábelek, tavaly szereztem gombokért egy kisebb szatyornyit. Nem nagyon lehet már fellelni tartozékként ilyesmiket.
Teszteltem (volna) az előbb egy 478 lapot, persze egy 3,4-es Prescottra nyúltam rá, aztán fötörtem az asztalban, de minden használható hűtőm a padláson van a palatető alatt, ahol most kábé 80°C lehet, szóval letettem róla, hogy mostanában belépjek oda. Találtam viszont egy sima alu s370 bordát egy kerregő 40-es ventivel, ráraktam a forrófejű procira, póveronoltam neki, bootolt, majd miután beléptem a biosba ki is kapcsolt. Melege lett szegénynek, de legalább pár pillanatra láthattam, hogy működik a deszka.
Persze az én hibám, mert nem a legnagyobb melegben kéne tesztelni és nem egy csúcs Presivel hanem valami ócska celkával, ami meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged