- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
HunLogin01 #46515 üzenetére
Szia!
CPU-Z, Intel Burn Test (itt keress rá, volt FX-fix verzió nemrég valakinél feltöltve), Prime95 (inkább csak fűtésre), Open HW Monitor...Elöl az összefoglaló olvasása, adatlapod kitöltése ajánlott.
-
ViZion
félisten
válasz
HunLogin01 #46473 üzenetére
Elvileg nem, de típuson belül is lehetnek eltérő időzítések. A biztos az, ha eladod és veszel 2×4 vagy 2×8 GB (játékra is elég) kit-et.
-
válasz
HunLogin01 #46442 üzenetére
Nem is egyhez!
Vagy 10-15-höz is.
Mondjuk nekem már a második 30g-os fogy el. Most 65g-st rendelek és egy 20g-s MX-4-et.
-
Laja333
őstag
válasz
HunLogin01 #46442 üzenetére
4g az egy egész tubus. Abból már újrakentem 4 procit meg egy videókártyát, és még mindig van sok.
-
válasz
HunLogin01 #46437 üzenetére
Elhasználtam nem kevés MX-2-t, mire rájöttem, hogy ha vékony rétegben felkenem applikátorral akkor nyerek 1-2C-t.
Persze, kinek mi. -
marquuard
veterán
válasz
Nekem a "középre X" vált be.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Erről megoszlanak a vélemények.
Én középre szoktam tenni a pöttyöt, és szétnyomja a hűtő.
-
Dickinson
tag
válasz
HunLogin01 #46431 üzenetére
Egészen biztosan tudom, hogy 23as szorzoval megy a 4600Mhz, a feszt meg úgy is neked kell megtalálni, hogy hol stabil még, mert minden proci más és más.
-
Dickinson
tag
válasz
HunLogin01 #46429 üzenetére
Igen, az van, ott van az adatlapomon
-
Dickinson
tag
válasz
HunLogin01 #46427 üzenetére
4,6 Ghz megy általában, most hirtelen nem tudom pontosan milyen fesszel, 1,4 körül és 50 fok felett volt kicsit tegnap mikor játszottam délután (bár marha meleg volt tegnap) Ezért is akarok pasztát cserélni, mert sokallom a dolgot. Öcsémnek is vettem egyet utána, neki asszel valamelyik cooler master pasztával tettem fel és pár fokkal jobb a hőfok nála terhelés nélkül.
Ha gondolod este megnézem pár beállítással a gyári pasztáját, meg az mx-2-t ha felraktam és megírom majd. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
HunLogin01 #46421 üzenetére
Processzor fuggo, de siman mehet a 4.5 GHz
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
HunLogin01 #46421 üzenetére
A hűtőről majd kérnék szépen tapasztalatokat, ha ez marad végleg, mert én is szemezek vele erősen, mióta megláttam.
-
Habugi
addikt
válasz
HunLogin01 #46390 üzenetére
A 12V-os ága vállalhatónak tűnik, persze kérdés az is milyen VGA-t szeretnél mellé tenni, de az már nem ennek a topicnak a témája. Kérdezz rá ebben a topicban [link] , írd meg a szakiknak milyen cpu/vga páros mellé kéne, jóval többet értenek hozzá.
-
ViZion
félisten
válasz
HunLogin01 #46392 üzenetére
Kibírja... csak hangos. Összefoglalóban sok okosság, fusd át legalább.
Mondjuk inkább 1-2-4 hónapig legyen hangos, mint venni egy kvázi eladhatatlan közepes hűtőt. Jó hűtőt el lehet adni később, több konfigot kiszolgálhat. szal. ha 14k-t elosztod 4 évre, akkor egy nagy pizza áráért/év van egy durva hűtőd, amit 4 év után még min. féláron el tudsz adni. Persze vásárláskor nehéz így végiggondolni, de a drágább (nagyobb) ebben az esetben jobb.zsoleszka17: bios beállításokról kép kellene, meg terhelve IBT alatt hőfokok, frekik. Összefoglaló és itt 20-200 oldal átfutása után már látod majd mi lehet a para.
-
marquuard
veterán
válasz
HunLogin01 #46383 üzenetére
A hűtő már akkor korlátozni fog, ha olyan procit fogsz ki, ami a kelleténél magasabb feszültséggel üzemel.
-
ViZion
félisten
válasz
Gagyi alaplapba csúcs procit... akkor a tápod helyére is vegyél Vargáné tápot, látom szereted az izgalmakat... SEMMIT nem fogsz tuningolni azzal a lappal és hűtővel. ...vagy nem sokáig.
-
Habugi
addikt
válasz
Abba a lapba ne tegyél 8magos FX-et, pláne ha tunningolni is szeretnéd, nagyon zergeláb(sovány) a tápellátása!
Belépőszint egy 990XA-UD3 vagy egy M5A97 EVO R2.0
A hűtő szerintem határeset, majd megmondják a többiek, a tápodról pedig kicsit többet tudsz mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged