- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
TrollUr #38813 üzenetére
Igen, a hozzászólás szerkesztésével kapcsolatos figyelmeztetésed rád is vonatkozik. Kellemes "hozzáoszlás" ([link] gyűjtést
Azt a szabályt meg, hogy smiley után mondatzáró írásjel van, azt csak te találtad ki. Mint ahogy azt is, hogy így kezdesz egy mondatot, hogy "De mindemellett". Mivelhogy ilyen sincs a magyarban.
Remélem, most is elég csámcsognivalót összehordtam neked, ha már troll vagy. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
TrollUr #38796 üzenetére
Bármikor ki lehet fogni zajongó alkatrészt a kedvenc márkákból is.
Olvastam anno a "cicergős cikket" is.Gyenge minőségű táp pedig összetalálkozhat egy gyengébb minőségű lappal/VGA-val. Külön-külön egyig sem mutatja a jelenséget, csak együtt. Ezt vakarja ki valaki.
---------
Giga lapban Giga VGA-m van az egyik gépben (a tartalék) és nem cicereg. A másik gépben Giga lap, Asus VGA és nem cicereg. Mindegyik alatt Chieftech táp ül.----------
Egy számítógép pedig tele van rezgőkörrel és egy gyengébben rögzített alkatrészt "el tud kezdeni rázni a frekvencia".
Pl. földszinti villanyszekrényből állandóan szól az 50-60 Hz-es trafóhang, de valami fülsértően. (szomszédasszony bojlerórájára gyanakszom.) Este elhalkul terhelés alatt (fűt a bojler) nappal meg "ordít".------------
Ui.: szép, beszédes neved van.
-
válasz
TrollUr #38796 üzenetére
Az úgy szokták mondani "ha nem szoltál vollna, bölcs maradtál volna" (finomabban
)
(sorry telefonról vagyok)deg.: bármelyik alkatrész csinálhatja amin van konndi kb.
(én grafikus kártyától észlelem ezt a hangot! - Oldallapot levéve jobban érzékelhető a jelenség!)
terhelésnél nem adja a hangot pl. Game vagy erős fps progiL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest