- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
na, akkor kb ugyan ott járunk
Nekem is 4,5ghz / 1,45v
4,6ghz / 1,45625 végül több, mint egy órát futott a prime, gond nélkül, utána leállítottam, mert más dolgom volt.A 4,7ghz-t vagy nagyobb órajelet feladom, felesleges azért a 100mhz-ért jóval nagyobb feszültséget adni neki, de ez az én meglátásom, egyet nem érteni szinte kötelező
-
guftabi96
addikt
Tegnap nekem egy 6300 jött meg, meg is húzogattam a bajszát.
Kicsit feljebb van róla kép. Tegnap 1,45-ön 4,5 ghz-t ment.
Ma megpróbáltam 4,7ghz-et, de annak már több fesz kellett, és nem akarom szadizni sem az alaplapot, sem a procit annyira.
Most 4,6ghz-re lőttem be, egy órát ment a prime hiba nélkül.
Feszültséget is emelni kellett a 4,6-hoz, de itt még kis lépcsőben volt rá szükség. Ez a határ nálam. 4,7-nek már több feszt kér, különben elég hamar eldobja.4,6ghz / 1,45625v
Azt hiszem megtaláltam a számomra megfelelő beállítást.
Ja és a kis Macho hűti (120 rev.a)
Az én kérdésem pedig az lenne, hogy az északi hídnak mennyi lehet max a hőfoka?
Nekem olyan 55 körül volt Prime alatt. -
Habugi
addikt
Kényelmesen a barátnőd heverészik a kanapén és TV-t néz miközben Te játszol.
Ámbár hamár ezzel a jelzővel társítva kérdezel rá egy amúgy is rendkívül nehéz kérdésre (mivel biztos tudod, hogy ahány CPU annyi féle + hűtő kérdése..), sztem ne csodálkozz hogy Orrmányos 4.4-et mondott elsőnek!
-
csontraket
tag
az fx 6350 még pont kihajtja a 280-at de ha netán egy erősebb kártyára esik a választásod akkor azt már nem! az fx 8350 kihajt erősebb kártyát is tehát ha hosszútávra tervezel én a 8350-et ajánlom! Ha majd később pedig "korlátokba ütközöl proci téren ( az fx 8350-el) akkor is még picit kitolhatod a cserét ha veszel egy izmosabb lapot alá amivel feltudod tornázni az értékeit! Ha viszont a 6350-et veszed és korlátokba ütközöl akkor lapot és procit is cserélned kell egyszerre.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged