- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nalam pl van kulon 2 vrm dioda, szerintem nalad inkabb vrm hofok lesz, mivel a fizika torvenyei alapjan a kupakho valosagban nem lehet magasabb a maghonel.
Asbee: Sabertooth-nal van ket erzekelo a vrm-nel, egy a sor kozepen, egy meg a szelen. Gyari Asus softal (thermal radar) szoktam monitorozni az ertekeket, de ha hazaerek megnezem aidaban mi a neve a ket erzekelonek, de azt hiszem vcore1 es 2.
-
mackosajt
addikt
-
Bali27
addikt
Hát ja... de eddig az a tapasztalatom hogy amelyik játékkal játszom össz vissz 2 szálat használ ki rendessen. És a legtöbb játék még nem 6-8 szálra van irva.
Ergo oda jó bőven a 6100 is, de ha meg valamilyen szinten megérné egy erősebb proci,.. (ami mondjuk jóvaltöbbet is fogyaszt alaból is) akkor a 6100 at már alig tudnám eladni... és még relative drágőán vettem..
Szóval győzzetek meg hogy egy 8xxx al jobban járok mint egy 6100 al..Akkor azonnal cserélek..
-
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Kalkulátor Már linkeltem ide egyszer szerintem.
-
kovsol
titán
Igen jól gondolod, itt nem pontos értékek hanem tdp osztályok vannak. APM off és akkor ez a korlátot kikapcsolhatod.
(#13898) Asbee nekem is, de az a vicc alul feszelve 3600Mhz en meg simán jó volt. Túl sok hozzá a gyári fesz azért van határon szerintem.
(#13900) miresz több embernél is volt már ilyen a topicban és különböző lapokkal. prime alatt 3000-3300 között mozgott az órajel teljesen alapon.
-
Lavidaloka
aktív tag
Valaki írja már le részletesen ,hogy kell belőni 4Gh-re 8120-at egy Asus M5A97 deszkán ?
Itt kínlódok vele 2 napja de nem igazán tetszik a hőfok?Van aki azt állítja,hogy a maghő a lényeges a megengedett 61fok-nál van aki szerint meg a kupak
Terhelve jelenleg 4Ghz-en nekem a kupak 61C....és nem tett visssza egyszer sem 1400Mhz-re...pedig be van kapcsolva az APM meg az EPU meg minden védelmi eszköz csoda.Akkor most ez így jó vagy sem?
Mostanában 2 Asus lapon is leteszteltem a 8120-ast és sikerült leszürnöm azt a következtetést, hogy ha visszatesz 1400 ra akkor véleményem szerint a lapod kevés a prockóhoz!
-
Lavidaloka
aktív tag
4gigát már nem bírja.....mivel 2300rpm-nél tovább nem pörög tovább a venti.
Vettem rá EZT a ventit.Nos ezzel már bírja a 4Ghz-et is de ez meg már túl hangos....Szal szerintem ha FX8120-ast akarsz akkor minimum egy 12cm-es ventis hűtőt vegyél rá....én is épp ezért cseréltem el egy Scythe Mugen2-re.
De ha nem nagyon akarod húzni akkor kb 3.4Ghz-ig tartja az 55C-56C-t ....nos ez a 8120-nál még éppen jó.Asszem max 61C a gyári felső határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged