- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #4430 üzenetére
Valóban, hajlamos vagyok élt rakni a kérdésbe, de most nem volt benne.
Mikor írtátok itt, hogy konkurencia, már görgettem is tovább.
A második része talált, tényleg úgy vélem, nem nagyon van átjárhatóság. Legalább is nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy egy írásban vesézgetve lenne egy Apple számítógép belseje egy nem Apple termék belsejéhez képest. Aztán ez persze simán lehet csak azért van, mert nem követem máshol sem az almás dolgokat, így nem is találkozhattam ilyennel. De azt mondjuk el tudnám képzelni, hogy ha ennyire jól sikerül(t), esetleg vehetnek a procikból mások is, vagy közvetve mások is eljuthatnak ARM alapon ilyen szintre, s az már veszélyeztetheti mondjuk a noti szegmenst, ha teljes értékűen lehet rajtuk Win-t használni.
Ez az átjárás amúgy érdekes dolog, aki ismerős almás, azt nem nagyon izgatja a hardver, ellenben más szóba sem jön kb. Egy kivétel volt, egy Iphone tulaj haver megkért, segítsek neki 70k-ért notit venni, ajánlottam neki AMD Brazos netbookot, a boltban persze rábeszélték egy Atom-osra. Mondani sem kell, akadt a net, youtube, stb. Mondja ez szar, vett 3x pénzen egy Ipad-et, azzal már persze elégedett volt, azóta se próbált meg többet nem Apple cuccot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest