- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #4430 üzenetére
Valóban, hajlamos vagyok élt rakni a kérdésbe, de most nem volt benne.
Mikor írtátok itt, hogy konkurencia, már görgettem is tovább.
A második része talált, tényleg úgy vélem, nem nagyon van átjárhatóság. Legalább is nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy egy írásban vesézgetve lenne egy Apple számítógép belseje egy nem Apple termék belsejéhez képest. Aztán ez persze simán lehet csak azért van, mert nem követem máshol sem az almás dolgokat, így nem is találkozhattam ilyennel. De azt mondjuk el tudnám képzelni, hogy ha ennyire jól sikerül(t), esetleg vehetnek a procikból mások is, vagy közvetve mások is eljuthatnak ARM alapon ilyen szintre, s az már veszélyeztetheti mondjuk a noti szegmenst, ha teljes értékűen lehet rajtuk Win-t használni.
Ez az átjárás amúgy érdekes dolog, aki ismerős almás, azt nem nagyon izgatja a hardver, ellenben más szóba sem jön kb. Egy kivétel volt, egy Iphone tulaj haver megkért, segítsek neki 70k-ért notit venni, ajánlottam neki AMD Brazos netbookot, a boltban persze rábeszélték egy Atom-osra. Mondani sem kell, akadt a net, youtube, stb. Mondja ez szar, vett 3x pénzen egy Ipad-et, azzal már persze elégedett volt, azóta se próbált meg többet nem Apple cuccot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest