- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #1524 üzenetére
Azért érné meg az AMDnek, ha egy 3850X-et abban az árban tudna eladni, mint a 3900X, és ehhez csak egy chiplet kell.
De azt gondolom, eléggé az látszik, hogy a prémiumnál nem csak a nagyobb multithread teljesítmény számít, hanem a prémiumért követelmény a magasabb frekvencia, a jobb ST teljesítmény is.
Tehát ha lenne 5GHz-et elérő chiplet, biztos threadripperbe építve térülne meg leginkább.Egyébként azt.vágod, hogy a 3900X és 3950X esetén csak az egyik chipletnek kell jónak lennie? Mármint szerintem az amd most nem így csinálja, de csinálhatná.
Az intelt szerintem nem fog árversenybe kezdeni, mert még mindig vezeti a mezőnyt, az AMD nem ért el a játékokban meggyőző fölényt. Szerintem továbbra is bazíroz arra, hogy az a plusz 1-3% sokaknak meg fogja érni a plusz 10-20%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Videó stream letöltése
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest