Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Azért érné meg az AMDnek, ha egy 3850X-et abban az árban tudna eladni, mint a 3900X, és ehhez csak egy chiplet kell.
De azt gondolom, eléggé az látszik, hogy a prémiumnál nem csak a nagyobb multithread teljesítmény számít, hanem a prémiumért követelmény a magasabb frekvencia, a jobb ST teljesítmény is.
Tehát ha lenne 5GHz-et elérő chiplet, biztos threadripperbe építve térülne meg leginkább.Egyébként azt.vágod, hogy a 3900X és 3950X esetén csak az egyik chipletnek kell jónak lennie? Mármint szerintem az amd most nem így csinálja, de csinálhatná.
Az intelt szerintem nem fog árversenybe kezdeni, mert még mindig vezeti a mezőnyt, az AMD nem ért el a játékokban meggyőző fölényt. Szerintem továbbra is bazíroz arra, hogy az a plusz 1-3% sokaknak meg fogja érni a plusz 10-20%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest