Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
-
-
Telegdy
aktív tag
Üdv!
Ma vettem egy Phenom II X2 555-ös processzort, amiben sikeresen aktiváltam a maradék 2 magot, és hibátlanul is futnak eddig.
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mekkora feszültséget kell adnom a procinak, ha "alapfeszen" akarom futtatni? -
Beri
addikt
válasz
Overlocker #3355 üzenetére
Valóban nagyon meglátszik a plusz NB freki, most feltettem 2600-ra kíváncsiságból. Eddig nem is törődtem vele, pedig már lassan két éve nyúzom ezt a phenomot.
lsc: Mekkora NB fesz mellett?
-
lsc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #3354 üzenetére
Nálam 2150-en megy régóta, semmi gond nincs.
-
válasz
->Raizen<- #3354 üzenetére
Nem tudom, de nyugodtan használhatod 2000-en, sőt ha tudod még feljebb vinni, az igencsak dob a teljesítményen, főleg olyan 2600-ig..
-
->Raizen<-
veterán
Valaki tudna erre a kérdésemre válaszolni? [link]
-
Zseebacsi
tag
Torry: Miért akarod te a 3,1ghz es procidat 1350en járatni 1,15v-al? az csak a cool &quiet mód (nyugalmi állapot) ott neked soha nem fogja betölteni a windowst! pont tegnap teszteltem az alulfeszelést(nekem is ilyen cpu-m van) és minimum az 1,2v kell neki 3,1 Ghz-en. én beállítottam 1,25re és igy is 10-15 fokkal hűvösebb a procim!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #3345 üzenetére
az meg inkompatibilitás. gari azért nemhiszem, h visszaveszi.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #3343 üzenetére
pre tested. szal sok gond nemigen van vele
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #3340 üzenetére
1-2Kval drágábban ott a pre tested...és az nem lutri.
-
Torry
addikt
Az mitől lehet, hogy ha átállítom auto-ról manualra a feszültség beállításokat, nem hajlandó elindulni a gép, pedig ugyanannyi feszültséget adok neki, mint ha auto-n lenne.
cpu 1.350, nb 1.15
Asrock 880gm-le, b45. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #3338 üzenetére
azt lehet leszűrni, h milyen lapka.
de azt te nem tudhatod, h hibás, vagy letiltott simán...
és még mindig vannak hibás darabok...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #3336 üzenetére
100%osan nem.
-
csucsbicep
nagyúr
Azt tudja vki, hogy Phenom X2 esetén a procin lévő számozás alapján ki lehet következtetni, hogy moddolható vagy sem?
-
varmi2
nagyúr
üdv!
az aláírásomban szereplő konfigom van, és az alaplapon bekapcsolom az UCC-t, de nem jelenik meg több mag, ez azt jelenti, hogy csak 2 mag van a prockóba?, vagy én nem tudok valamit és más beálítás is kell -
merkerik
csendes tag
ALiveNF7G-HDready ezzel az alaplappal van valami tapasztalaitok ? elméletileg kellene muködjön vele a magfeloldás tuning terén mi várható egy ilyen 3 éves laptol ?
pff elnéztem ez 7050 es 7025-össel lehet
-
syberia
veterán
Sziasztok!
Szeretném megérdeklődni hogy mekkora az esélyem négymagosítani ezt a procit: AMD Phenom II X2 555 és hogy milyen alaplapra lenne szügségem a "műtéthez" -
Johni5
őstag
válasz
darál0w #3313 üzenetére
Yes.Cpu-z X3 450 WR1 Ráadásul levegővel
-
Johni5
őstag
Hogy mennyire nem szar az Asrock,az látható az aláírásomban.Pedig 11e FT.
a H55 lapom óta csak Asrock lapot veszek.Occsó. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom meg, hogy mennyi az alapfesze az unlock-olt cpu-mnak?
Athlon 2 x3-ból lett Phenom II x4 b45 ha minden igaz. Egyelőre úgy áll, hogy 230x11.5 a cpu, NB 230x10, HT 230x9, 230x5.5 a ramoknak, feszek auto-n vannak. Így még egyszer sem fagyott, de csak játékkal volt tesztelve, prime-al csak a hőfokok miatt egy 10 percig.
Neki akarok állni a tuningnak fix fesszel. Amit az alaplap biosban kiír default voltage-nek az lenne az alap érték? Asrock 880gm-le az alaplap.
Előre is köszi! -
HERR Z
veterán
890gx-et NE VEGYÉL, csak a +x Mhz int vga-ban tér el a 880-tól
870 extreme 3-mat a 870A-UD3 megeszi reggelire tuningban, de utóbbira is kellene fabrikálni egy bordát
770T-UD3 teknikailag majd ua mint ami nekem van, szal annak a tuning képességeit ismered
E 3 közül válassz, ár, felszereltség és igények alapjánhopp, lap adott, akkor szvsz ne cserélj, buldózer úgyse fog menni benne, bár x6 még ottlesz mint fejlesztés
-
rumkola
nagyúr
FSB-ben tudnak kevesebbet, legalábbis amit én próbáltam (valami 785-ös, talán az ami a tesztben van, sima régi kondikkal) annak 290 körül vége volt. Gigabyte meg bírta 310-315-öt (tuningban így lesz kevesebb 100-200mhz-vel a proci mint gigában mondjuk). Ez csak akkor lényeges, ha nem black edition procid van, és FSB-vel tuningolsz egy relatíve kicsi szorzójú procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest