Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
SupportLmg84 #7786 üzenetére
Ez nagyon félre ment itt kérdezz inkább: [link]
-
ETOM
addikt
válasz
Milka 78 #7784 üzenetére
Köszi
Na az nagyon baba ár érte. Én FX miatt már friss bioson voltam. CNQ is szépen ment elsőre. Ja hát a 8120 is jó zabagép volt ehhez képest. 1 magos teljesítménye még jobb is mint az FX alapon. Nem bántam meg, hogy kisebbre cseréltem.
4830 amit vettem 800 shaderes (4850) x3 proci négy magos mi mást kívánhatnék. Ez egy great day.
-
ETOM
addikt
válasz
Milka 78 #7782 üzenetére
Majdnem írtam neked mert láttam hasonló lapod van (szinte ugyanaz tényleg), de aztán csak meglett az advanced clock calibration pedig esküdnék, hogy nem volt ott.
Prime-t nem toltam eddig bevallom, de játszottam egy cinebench 11 is belefért meg használom gépet. Eddig nagyon jó örülök, hogy ezt vettem 15 ezer forintért nagyon megéri.
Majd húzok rajt egy kicsit én is nem mintha nem lenne elég, de nem árt csak kicsit hadd "fusson" még a procc.
Ilyen simán rég ment minden. -
ETOM
addikt
Na megjött az X3 455, de szerintem 3 magos. Legalábbis biosba nem találok semmit amivel aktiválni lehetne. ASUS M5A78L-M LX V2
Az ASUS Core Unlockerrel a szunnyadó AMD® CPU-magok aktiválása mindössze egy gombnyomássá egyszerűsödik. Élvezze az azonnali teljesítményugrást az extra magok feloldásával - semmi szükség a bonyolult BIOS-beállítások módosítgatására.
Nja csak melyik gombnyomásra.. xD
-
ETOM
addikt
"- Legrosszabb eset, processzor be se postol magaktiválás után
- A felső rész menthetetlen, se ACC manuális állítása, se a feszültség emelése nem fog valószínűleg segíteni (itt pl x2-nél csak 1 magot aktiválva még lehet jó x3-unk)"
Elvileg neked csak auto-ra kell rakni, ha nem megy akkor bukta sajnos. Esetleg probáld meg h ACC auto aztán CPU Active Core Control-nál kapcsold ki az utolsó magot hátha van bent L3 mert ha jól olvastam oldható az is.
-
ETOM
addikt
válasz
szistvan1987 #3526 üzenetére
"A bekapcsolt ACC egyik mellékhatása a CPU-n belüli hőmérő diódák megzavarodása. Ez azt jelenti, hogy ezután már csak az alaplap által mért CPU hőmérsékleti értékére támaszkodhatunk."
-
ETOM
addikt
Nekem hasonló.. 7750 van és ezt se lehet feloldani, de legalább szépen lehet tuningolni. Viszont jobb lett volna a 4 mag.
-
ETOM
addikt
válasz
Buldozer29 #1669 üzenetére
Nekem olyan lapom van, nem oldott fel semmit igaz 7750-t keveseknek sikerült, am jó kis lap minden van benn ami kellhet.
-
ETOM
addikt
Van ez a 7750-em nem sikerült 4 magost varázsolni belőle, viszont jó tuning összejött legalább.
Tehát minden 2 magosnak jelzi kivéve a CPU tweaker 1.5:
Ezt a program nézi be? Dolgozni nem dolgoznak a magok a monitorja szerint. -
ETOM
addikt
Van egy ASRock A790GXH/128M lapom meg egy 7750 BE proci unatkoztam kipróbáltam ezt a feloldást 2böl lett 2
ACC-t auto-ra raktam, de semmi se történt 2 mag maradt ugyanúgy? Mást is kell állítani?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest