- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Az alaplap által mért CPU hőmérsékleti érték lehet a 34 ℃, 49 ℃, 37.4 ℃, szerintem.
Nálam magfeloldás után 0 ℃ (néha ír valami rendes számot is, de tudom, hogy kamu).
Alaplapi CPU érzékelővel 36 ℃. Pontatlanabb, de jobb, mint a semmi. -
Milka 78
nagyúr
Fordulj hozzám bizalommal!
Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát
Különben tényleg röhej,hogy milyen zökkenőmentes procik ezek,főleg,hogy a 2500k-val is szívtam nem is keveset és a 3570K-val sem felhőtlen az életem(bár ez működik,csak fűt és zabál mint az állat).Kész felüdülés a régi Athlon II-es széria.
-
Nincs 3 magos lapka.
BIOS->Proci beállítások->Advanced Clock Calibration - Ezt kapcsold be.
Alatta unleashing mode - ezt is. Ha elindul teszteld, prime95 alatt, hogy stabil-e, ha betöltés előtt lefagy, akkor nem fog menni, ha utána akkor megpróbálhatsz neki adni egy kis feszt.Szerk.: Látom már megy.
-
DeaTHeX
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest