Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MMIX addikt Az alaplap által mért CPU hőmérsékleti érték lehet a 34 ℃, 49 ℃, 37.4 ℃, szerintem. Nálam magfeloldás után 0 ℃ (néha ír valami rendes számot is, de tudom, hogy kamu). 
 Alaplapi CPU érzékelővel 36 ℃. Pontatlanabb, de jobb, mint a semmi.
- 

Milka 78 nagyúr Fordulj hozzám bizalommal!  Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát Különben tényleg röhej,hogy milyen zökkenőmentes procik ezek,főleg,hogy a 2500k-val is szívtam nem is keveset és a 3570K-val sem felhőtlen az életem(bár ez működik,csak fűt és zabál mint az állat).Kész felüdülés a régi Athlon II-es széria. Különben tényleg röhej,hogy milyen zökkenőmentes procik ezek,főleg,hogy a 2500k-val is szívtam nem is keveset és a 3570K-val sem felhőtlen az életem(bár ez működik,csak fűt és zabál mint az állat).Kész felüdülés a régi Athlon II-es széria.
- 

Nincs 3 magos lapka. 
 BIOS->Proci beállítások->Advanced Clock Calibration - Ezt kapcsold be.
 Alatta unleashing mode - ezt is. Ha elindul teszteld, prime95 alatt, hogy stabil-e, ha betöltés előtt lefagy, akkor nem fog menni, ha utána akkor megpróbálhatsz neki adni egy kis feszt.Szerk.: Látom már megy. 
- 

DeaTHeX tag 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát
 Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát  Nálam 1.320(Linx alatt 1.360v LLC-vel belőve) 3500mhz-n megy a X3 455@B55 egy majd ugyan olyan lapban lassan 3 hónapja gond nélkül.
 Nálam 1.320(Linx alatt 1.360v LLC-vel belőve) 3500mhz-n megy a X3 455@B55 egy majd ugyan olyan lapban lassan 3 hónapja gond nélkül.