- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Igen, erre én is gondoltam, de a Phenom II B55 után furcsa volt, mert ott a négy magosítás után egyáltalán nem mutatott maghőt az everest. Ráadásul ilyenkor, ha látja az ember ezeket a magas értékeket, akkor ott bujkál a kisördög benne, hogy mi van akkor ha tényleges értékeket mutatja a progi...
.prime95 alatt 80fok
-
Beri
addikt
1-2 óra blend után már nem igazán szoktak elhasalni processzorok, de mindenki másban hisz, mert 100%-os módszer nincs, csak folyamatosan egyre kisebb az esélye annak, hogy az OC nem stabil. Ha nem gond, hogy pörög a CPU, hagyd futni minél tovább. Én a végleges OC-t egész éjszaka blendelni szoktam. Ha megéri a reggelt, stabilnak nyilvánítom
A BIOS-ban az a max cpu voltage szerintem sima cpu voltage akar lenni, csak attól max, hogy annál többet nem ad (lefelé viszont változik a fesz a C&Q miatt). Simán emelheted bőven 1.325 fölé is, ha meg bírod hűteni.
-
Zseebacsi
tag
Torry: Miért akarod te a 3,1ghz es procidat 1350en járatni 1,15v-al? az csak a cool &quiet mód (nyugalmi állapot) ott neked soha nem fogja betölteni a windowst! pont tegnap teszteltem az alulfeszelést(nekem is ilyen cpu-m van) és minimum az 1,2v kell neki 3,1 Ghz-en. én beállítottam 1,25re és igy is 10-15 fokkal hűvösebb a procim!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest