Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szintén WD Green-em van, kb. idle 4-5W és alap terhelésen (torrent, film megy róla) sem több 5-6W-nál a fogyasztása.
Ennyivel számolhatsz. Viszont az fontos, hogy csak folyamatos üzemben. A HDD-k indulásnál vesznek fel többet. Egyes típusok mérések alapján 20W körül is. Egy ilyen Green felpörgésnél sem lehet több 12-14W-nál szerintem, de azért az is jóval több, mint a normál 4-6W-os fogyasztása.
-
sb
veterán
Nekem van x2 240-em (ill. arra moddolt Sempron).
Több szálon az 5350 erősebb. Cinebench 1.4 pont körül hoz az x2 és 2.0 az 5350.Általánosan talán az egyszálas teljesítmény számítana, de talán ilyen 50 füles használatnál kijön a több mag ereje is.
Bár azt én sem értem miért jó 50 tabot kinyitni. Egyszerre olvasni úgysem lehet annyit szóval kb. csak arra jó, hogy több cpu és ram kelljen a gépbe.
A HD-re: nekem 880-as lap van alatta HD 4250-el, azon nem akadnak az FHD anyagok, évek óta jól megy HTPC-ként. A lapcsere ezt megoldaná szerintem, de az 5350 is jó választás. Erősebb azért összességében, többet tud, és valóban kevesebbet is eszik... még az alulfeszelt x2-mnél is egy kicsivel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest