- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #3066 üzenetére
Az a baj, hogy nem leltem olyan listát, ahol táblázatba vannak szedve az APU-k specifikációi. Magok száma, L2 és L3 méret, GPU speckóci, stb. Kabinire találtam, de Kaverire (FM2) nem lelek, így nem igazán tudom, hogy az A4-7300 mennyire éri meg.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #3064 üzenetére
FM2-re a gépajánlós topicban azt mondták, hogy nem igazán éri meg, amikor Intel + VGA téren árban ugyan ott vagyok / bentebb.
Lassan egy hónapja nincs bekapcsolva a One. Megváltoztak a játékos szokásaim. Ha meg úgy esik, majd veszek egy másikat. Bár lehet kivárok az eladással addig, amíg kiderül mit tud a laptop APU-ja HotS terén.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
AxBattler #3061 üzenetére
Hirtelen nem jut eszembe, hogy milyen felbontáson tolták, de ment (ha nem metrón leszek, visszakeresem a screenshotokat), de i3-as laptopok meg i5 desktopok voltak emlékeim szerint. Nagy általánosságban, amin a LoL elmegy 100FPS-sel, azon a HotS 60-nal fog, csak még hajlamos memory leakelni, összeomolhat az engine (átmegy diavetítésbe, fatal error, stb.) meg ilyenek, mert még zárt béta.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MiklosSaS #3059 üzenetére
Fogalmazok másképp, azért az ASUS-t néztem ki, mert nálam eddig nem szerepelt opcióként a bővíthetőség. ASRock alaplap is van PCI-e-vel, de az ASUS nézett ki a legjobban (tudom, eléggé wtf érvelés, de tényleg) és árban is ugyan ott volt.
Ha mindenképp mellé akarnék rakni egy VGA-t, akkor valószínűleg Intel alapokon építkeznék.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
AxBattler #3052 üzenetére
Emlékeim szerint mindenki Inteles és már kaptam tőlük IGP eredményeket
Én 8GB RAM-mal tervezem megvenni a gépet, sosem lehet tudni. Kiutalok az IGP-nek 1GB-ot, like a boss és a maradékkal meg elgazdálkodik a rendszer.
ASUS AM1I-A alaplapot néztem ki, azon nincs teljes PCI-e sín.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Tervezek egy AM1-es platformot építeni. Összesen három, esetleg négy játék menne rajt, egyik se egy Assassin's Creed: HearthStone, Heroes of the Storm, World of Warcraft és League of Legends.
Tervezett processzor egy Athlon 5150.
Azt szeretném megkérni, hogy akinek itt belefér az idejébe, az megnézné, hogy miként fut minimális/közepes beállításokkal, 1366*768 vagy 1440*900 (vagy ezekhez közeli felbontáson) a LoL és HotS? Előbbi sanszosabb mivel utóbbi még zárt béta, WoW meg elfut kenyérpirítón is.
Előre is köszönöm!
-
Mister_X
nagyúr
Én is eljutottam arra a szintre, hogy le fogom építeni a gépemet, mert felesleges volt benne a "nyers erő". Végigvittem Tokugawákkal a Shogun 2-t hardon, a konfig célja így beteljesedett. Meghirdettem a VGA-m (HD7750 1GB GDDR5 LP), kevesebb mint három óra múlva már a pénz volt a kezemben. De muszáj lesz cserélnem, mert a Sandy Bridge integrált cucca egy Pentium G840-ben elég karcsú.
A League of Legends az alábbi beállításokkal 25-45FPS-sel fut (35-40 az átlag, 10 hős + rahedli minion esetén volt a legalacsonyabb):
- 1440*900
- Vsync, AA off
- Karakter részletesség közepes, Környezet: alacsony, Effektek: alacsony, Árnyékok: magas.Kabini milyen értékeket produkál? Esetleg valaki visszabutítaná az IGP-t Sempron szintre? Előre is kösz!
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Asztali fronton ezek az IGP kb. hol helyezkednek el? Gondolom, hogy nem elsősorban játékra alkalmasak, nekem is csak annyi kell, hogy pár cím hébe-hóba elfusson, semmi komoly (League of Legends, DotA2, stb.). Tehát melyik VGA-val vonható párhuzamba teljesítmény terén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest