Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Jelentem, meg is van az eredmény az alapórajeles alulfeszelésre.
Biosban így néz ki:Teszt alatt meg így:
Ennyit tudtam kicsikarni belőle. Alapjában meg vagyok elégedve vele.
Az öszteljesítménye jobb mint a négymagosított B55-ös phenomos régi rendszeremnek. Jóval kisebb a fogyasztása és a mérete is nem utolsó sorban. Remélem a lap így hosszú távon is bírni fogja. Késöbb majd megmérem a konnektoros fogyasztásokat is, de előbb még egy paneltápot szeretnék aplikálni a házamba egy 250W-os ATX-es FSP-ből, hogy a jól bevált "régi" hűtőmet is fel tudjam szerelni a gyári helyett. Így már kellőképpen csendes és hűvös is lenne a masina.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az öszteljesítménye jobb mint a négymagosított B55-ös phenomos régi rendszeremnek. Jóval kisebb a fogyasztása és a mérete is nem utolsó sorban. Remélem a lap így hosszú távon is bírni fogja. Késöbb majd megmérem a konnektoros fogyasztásokat is, de előbb még egy paneltápot szeretnék aplikálni a házamba egy 250W-os ATX-es FSP-ből, hogy a jól bevált "régi"