- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szojka.J
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem (amit ha már feltettek, akkor bocsánat, hogy nem olvastam vissza), hogy ha nekem a lapom kezeli a crossfire-t, akkor a proci mellé be lehet-e tenni 2db HD 6670-et. Multiban tudna-e együtt futni a proci a két kártyával?
-
Szojka.J
csendes tag
Sziasztok!
A8 5600k-t használok pillanatnyilag az integrált vga-val. Később szeretnék bele egy videókártyát még, és azt olvastam, hogy bizonyos kártyákkal (pl HD6670) tud együtt futni az integrált. Ez olyan mintha crossfire lenne? Illetve pontosan melyik kártyákkal lehet ezt megoldani, mert HD6670-ből van pár darab és a legtöbb nem is képes crossfire-re. Illetve mennyire éri meg ezt kihasználni, dob-e annyit a teljesítményen, vagy hasonló árban (kb 20e újonnan) lehet-e venni olyan videókártyát, ami önmagában is többet tud? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest