- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dealerman #14740 üzenetére
Melyik 21k-s AMD prociban van 4 mag, és használható VGA-vezérlő? Mert szerintem egyikben sem. Még a 6800K-ban is csak 2 piledriver modul van, nem 4 mag. Gondolom, olvastál teszteket arról, hogy a dupla modul 2 maghoz képest csak átlag +60%, ahogy pl. HT +30%.
Sajnos az AMD-től számomra egyetlen elfogadható proci létezik, az a 6800K, annál gyengébbnek kevés a teljesítménye, ahogy a 8670-nél gyengébb IGP-kkel sem mész sokra egy igényesebb játék esetén (és még ezzel sem feltétlenül).
Az olcsóságnak ára van.
Amúgy konkrétan van összehasonlítási alapom, és az árakat összehasonlítva még mindig vastagon megéri az Intel, ráadásul pl. a HD4600, amennyire én láttam teszteket, kb. 15%-kal gyengébb csak a HD8670-nél (de majd tesztelem magam is). Az persze más tészta, ha az embernek nincs erősebb cuccra pénze, de akkor azt kell mondani, én sem tagadtam, hogy ezért vettem AMD-t. De erősködni, milyen "király" egy meglehetősen harmatos hardver, az inkább nevetséges, másokat (akik pl. megvesznek egy ilyen "4 magos" procit gagyi igp-vel, aztán nem futnak a játékaik, vagy csak szemrontó grafikai beállításokkal) ezzel becsapni meg nem úriemberhez méltó dolog. -
Johnie
tag
válasz
dealerman #14742 üzenetére
Youtube-os videót bárki tud feltölteni, bármilyen szöveget mellékelve hozzá amit nem szégyell.
Ugyanitt láttam Crysis-t futtatni Geforce 4 MX 440-en. Szóval....én nem hinnék minden Youtube-os videónak.
Ha neked elég az, hogy egy BF4-et tolj minimum beállítások mellett akkor vegyél a jövőben egy APU-t gyors és drága memóriákkal.
Ha viszont nem elég akkor felejtsd el a drága APU-t és memóriákat, vegyél egy olcsóbb sima 4 magos procit mellé dvga-t (7770, 7790) és játssz dupla-tripla annyi fps-el úgy hogy a költségvetésed nem kerül többe 10-15000 Ft-nál -
katt777
félisten
válasz
dealerman #14712 üzenetére
Metro, TDU2, ill. hasonlóan megterhelő játékok, Witcher 2 még úgy alapból elfutott, csatánál már gázosabb. Kisebb felbontásban nagyobb az esély, de nem szabad elfelejteni, hogy a grafikai összetettség sokkal jobban terheli a VGA-t, mint önmagában a felbontás. Vagy egyszerűen olyan randa a játék minimumon, hogy nem bírod nézni, ha meg javítasz a megjelenítésen, nem fut rendesen.
Gainka: Teljesen értelmetlen 7770 alá, ha a vga kihajtása a cél, ill. ennyi az anyagi keret. Én inkább most egy 6800K-t vennék, aztán később összespórolnék egy jobb VGA-ra... Ja, pont ezt tettem!
És nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged